Abone Ol

Cihan Ünal'dan, Hande Ataizi'ne şok suçlama!

Hande Ataizi, Özel Hayatlar adlı tiyatro oyununun Kıbrıstaki gösterimine gerekçe göstermeden çıkmayınca rol arkadaşı Cihan Ünal köpürdü.

Cihan Ünal'dan, Hande Ataizi'ne şok suçlama!

Cihan Ünal’la Hande Ataizi’nin başrollerini paylaştığı ve Ataizi’nin cesur sahneleriyle manşete taşınan “Özel Hayatlar” oyunu, yine gündemde. Cihan Ünal, geçtiğimiz hafta Kıbrıs’ta kanserli hastalar yararına sergilenecek gösterime, Hande Ataizi’nin nedensiz çıkmadığını söyledi. Kıbrıs’taki gösterimi iptal etmek zorunda kalan Ünal, Ataizi hakkında zehir zemberek açıklamalar yaptı.

Bir hafta önce belliydi

Cihan Ünal şunları söyledi: “İki hafta önce Ankara’daki oyun sırasında çok yorulduğunu söylüyordu ve çok gergindi. Tüm ekibe asabi davrandı. Orada sinyali verdi aslında. Ama biz dargın olsak da çıkar oyunumuzu oynarız. Kıbrıs oyunu öncesinde kendisini aradık, ‘sorun var mı’ diye. ‘Hayır yok geliyorum’ dedi. Tüm hazırlıklar tamamlandı, uçak biletleri alındı. Cuma günü oyun vardı perşembe gelmeyeceğini söylemiş. Kendisini aradım telefonlarımı açmadı. Mesaj attım, cevap vermedi. Ama kendisi aynı tarihte Kıbrıs’a giderek eğlenmiş. Kıbrıs’a gidip kendilerinden bizzat özür diledim. Bunca yıllık sanat yaşamımda ilk defa böyle bir şey yaşadım. Kıbrıs’takilere nispet yapar gibi orada eğlenmeye gitmesi onları daha da üzmüş.”

Ankara’da ne oldu

Cihan Ünal, Ankara’da yaşananlarla ilgili soruya şu yanıtı verdi: “Ankara’da yaşadıklarımızı anlatmak istemem. Anlatılmaması gereken şeyler. Herhalde hem tiyatro hem de TV programını idare etmesi sinirleri bozdu sanırım. ‘Dest-i İzdivaç’ta, yani paravanlı programıyla ve tiyatro sinirlerini yıpratmış olabilir. Yazın turne de olacak sonuçta. TV’deki para, tiyatroda yok sonuçta. Herkes layık olduğu yerde yaşar. Kimi paravanı açıp kapatır, kimi de sahnede devam eder.”



HANDE ATAİZİ’NİN CESUR SAHNELERİ İÇİN TIKLAYINIZ


HANDE ATAİZİ’NİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ