Abone Ol

Christian Bale'in inanılmaz değişimi!

İlk olarak 13 yaşında “Güneş İmparatorluğu” filmi için kamera karşısına geçen İngiliz aktör Christian Bale, başarılı oyunculuğunun yanı sıra rolleri için kısa sürede kilo alıp vermesiyle de adından söz ettiriyor.

Christian Bale'in inanılmaz değişimi!

Batman serisi gibi yüksek bütçeli Hollywood filmlerinin yanı sıra sanat filmlerinin de aranan ismi olan başarılı oyuncuyu, son olarak Oscar Adayı American Hustle (Düzenbaz) filmiyle izledik.

Başarılı oyuncu, “En İyi Erkek Oyuncu” kategorisinde de aday olmasını sağlayan rolü için kilo aldı. İşte rolleri uğruna kilo alıp veren Bale’nin 2002’den 2014’e değişimi...

2002 yılında Equilibrium (İsyan) filminde 81 kilo olarak kamera karşısına geçmişti. Aynı yıl Reign Of Fire (Ateş Krallığı) filminde 83 kiloydu

2004 yapımı Makinist filmi için 28 kilo vererek 55 kiloya düşen Bale, bu görüntüsüne kavuşmak için aç kaldığını açıklamıştı.

Makinist’ten bir yıl sonra, yani 2005’te Batman Begins (Batman Başlıyor) filmi için fit bir vücuda sahip olması gereken başarılı oyuncu, 31 kilo alarak 86 kiloya çıktı. Bu süreçte Batman karakteri için spor da yaparak Bale, kaslı bir vücuda sahip oldu.

2006 yılında ise Rescue Dawn için kamera karşısına çeken İngiliz oyuncu, bu kez 25 kilo vererek 61 kiloya indi.

İki yıl sonra ise Batman serisinin The Dark Knight filminde rol alan Christian Bale, verdiği 25 kiloyu geri aldı.
2010 yılında The Fighter filmiyle izlediğimiz oyuncu, bu kez 66 kilo olarak beyazperdeye döndü.

Bale’yi 2 yıl sonra ise 90 kilo olarak Batman: The Dark Knight Rises filminde izledik.