Abone Ol

CHP'den Rıdvan Dilmen'e flaş gönderme!

CHP üst yönetiminin referandum sürecine, Rıdvan Dilmen'in lakabı 'Şeytan' ilham oldu

CHP'den Rıdvan Dilmen'e flaş gönderme!

Eski futbolcu, 'Şeytan' lakaplı Rıdvan Dilmen’in, sosyal medyada başlattığı 'Evet' kampanyası, anayasa referandumu sürecinde slogan arayan CHP’ye ilham oldu.

CHP üst yönetimi, Dilmen'in kampanyasına karşılık, referandum sürecinde "Şeytan'a uyma. Hayır de!" sloganını ön plana çıkarma kararı aldı.  Bu sloganı ilk paylaşan da CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan oldu. Özkan'ın, Twitter'daki “Şeytan'a uyma. Hayır de” paylaşımı ise beğeni rekoru kırdı.

CHP'den Rıdvan Dilmen'e flaş gönderme! - Resim: 1

CHP kampanya boyunca, sivil toplum örgütleriyle birlikte halka neden ‘Hayır' oyu verilmesi gerektiğini anlatacak. Miting ve kapalı salon toplantılarında sadece Türk Bayrağı kullanılarak, “Bu parti değil memleket meselesi” mesajı da verilecek.

Sözcü'de yer alan habere göre Seferberlik ilan eden CHP Genel Merkezi, “Bu dava, Türkiye için kaygı duyan herkesin davasıdır. Bu kampanya demokrasi isteyen herkesin kampanyasıdır” mesajını halka aktaracak. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da kampanyada ön planda olacak. Mümkün olduğunca çok sayıda il ve ilçede mitingler ile salon toplantıları düzenlenecek. Tüm milletvekilleri ile parti örgütü kampanyada rol alacak.