Abone Ol

CHP'nin kanalı KRT'de aşk depremi: Selen Yalaz neden istifa etti?

KRT Ankara Haber Temsilcisi Selen Yalaz kanalla yolları ayırdığını duyurdu. Yalaz'ın ismi bir süre önce CHP'de süresiz izne çıkartılan İletişim Koordinatörü Ömer Topsakal ile birlikte anılmıştı.

CHP'nin kanalı KRT'de aşk depremi: Selen Yalaz neden istifa etti?

KRT Ankara Haber Temsilcisi Selen Yalaz kanalla yollarını ayırdı. Yalaz, ayrılık haberini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile duyurdu.

Twitter hesabından konuyla ilgili açıklama yapan Yalaz, "19 Aralık 2022’den bu yana yürüttüğüm KRT Ankara Haber Temsilciliği görevimden istifa etmiş bulunuyorum. Tüm şartlara rağmen, ilke ve azimle çalışan ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

Medyaradar'ın özel haberine; Selen Yalaz'ın ayrılığının ardından, haber koordinatörü olarak görev yapmakta olan İnan Demirel, KRT Ankara Temsilciliği görevine getirildi. Demirel, aynı zamanda koordinatör yetkilerini sürdürerek bu yeni görevi üstlendi.

CHP İletişim Koordinatörü Ömer Topsakal'ın Selen Yalaz ile ilişkisi olduğu iddiaları gündeme gelmişti. Topsakal'ın Selen Yalaz ile ilişkisinde, parti lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun resmi aracını özel işleri için kullanması ve Yalaz'a ilaç gönderdiği iddia edilmişti. Bu iddiaların ardından Topsakal süresiz yıllık izne çıkarılmış sonra da görevden uzaklaştırılmıştı.