Abone Ol

CHP'lilerin imza verdiği Karamollaoğlu'dan Fatih Portakal'a şok yanıt: Atatürk'ü putlaştırmayın

FOX TV'de Liderler FOX'ta programına katılan Temel Karamollaoğlu büyük bir gafa imza attı. Fatih Portakal'ın "Atatürk hakkında ne düşünüyorsunuz?" sorusuna "Ben putlaştırmaya karşıyım" şeklinde cevap verdi. Sosyal medyada büyük tepki var.

Karamollaoğlu şoke etti: Atatürk'ü putlaştırmayın

Fox TV'de yayınlanan Liderler Fox'ta programına katılan Cumhurbaşkanı aday Temel Karamollaoğlu, Fatih Portakal'ın "Atatürk hakkında ne düşünüyorsunuz?" sorusunu yanıtladı.

"TABU HALİNE GELMESİNİ DOĞRU BULMUYORUM"

Atatürk hakkında bir dayatma ortaya konulmasının doğru olmadığını düşündüğünü söyleyen Karamollaoğlu, "O dönemdeki icraatların da yeri geldiği zaman makul ölçüler içinde sorgulanabilmesi lazım.

Mutabık kalacağımız zeminler vardır. Konuşalım, anlaşalım. Ama tabu haline gelsin, bir şey de putlaştırılsın onun da doğru olmadığı kanaatindeyim" şeklinde konuştu.

Karamollaoğlu'nun 100 bin imza toplanarak aday gösterilmesi sürecinde CHP'liler de seçim kurullarına koşarak imzalarıyla destek vermişti.

Kılıçdaroğlu defalarca Karamollaoğlu için CHP'lilerin imza vermesini istemişti.

Ekşi sözlükteki bir yorumda şu ifadelere yer verildi.

--- kemalistlerin imzalarıyla 100.000 oyu aşarak saadet partisi'nin cumhurbaşkanı adayı olan temel karamollaoğlu'nun fox tv'de yaptığı açıklamadır. (bazukali kelebek )

işte o video