Abone Ol

CHP'li Tanju Özcan Erdoğan'a Faiz Desteği Verdi, İroni Yaptım Dedi

Bolu Belediyesi Aralık ayı birinci birleşimi Tanju Özcan başkanlığında Meclis Salonu’nda yapıldı. Özcan, oturumda, TL'deki değer kaybı ve kurdaki hareketliliği ti'ye alan bir konuşma yaptı.

CHP'li Tanju Özcan  Erdoğan'a Faiz Desteği Verdi, İroni Yaptım Dedi

Özcan, ironi yaparak “Milli Kurtuluş Savaşı’nda faiz indirme noktasında ben Sayın Cumhurbaşkanımızın en yakın silah arkadaşı olarak görev almaya hazırım. Sayın Cumhurbaşkanının faize karşı başlattığı bu savaşta ben Bolu Belediye Başkanı olarak yanındayım. Allah yar ve yardımcısı olsun” dedi.

Öztrak'a: Bizim Parti Sözcüsü'ne de kızıyorum

CHP Sözcüsü Faik Öztrak’ın "Faizin düşmesi yanlış" sözlerine de gönderme yapan Özcan, “Bir avuç tefeciye Türkiye’yi mahkûm edenlerden sıkıldım. Derhal Merkez Bankası Başkanı istifa etsin ya da bir kararname ile faiz sıfıra düşsün. Ben faizin derdindeyim. Dolar isterse 100 liraya çıksın. Bizim Parti Sözcüsü'ne de kızıyorum. Sayın Öztrak, ‘Faizin düşmesi yanlış’ diyor. Nesi yanlış Sayın Öztrak? Sayın Cumhurbaşkanı faizleri sıfıra çeksin ve kısa zamanda bu ülkeyi refaha ulaştırsın. Ben kendisinin bu konuda samimi olduğunu biliyorum” ifadesini kullandı.


'İroni yaptım'

Göçmenlerle ilgili açıklamalarının ardından bu sefer de faiz çıkışıyla gündem olan Özcan'a ulaşıp, açıklamalarını sorduk. Kendisi hakkında yapılan "Erdoğan'a destek oldu" haberlerini gördüğünü söyleyen Özcan, ironi yaptığını söyledi.