Abone Ol

CHP’li Gamze Akkuş İlgezdi manikür sırası için olay çıkardı iddiası

CHP Genel Başkanı Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi’nin kuaförde manikür sırası beklememek için müşterilerle tartıştığı, Ardından eşi Battal İlgezdi aracılığıyla kuaförü mühürletmeye çalıştığı iddia edildi.

CHP’li Gamze Akkuş İlgezdi manikür sırası için olay çıkardı iddiası

Veryansın TV'de yayınlanan iddiaya göre, CHP Genel Başkanı Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi kuaförde manikür sırası beklememek için müşterilerle tartıştı. Ardından eşi Battal İlgezdi aracılığıyla kuaförü mühürletmeye çalıştığı iddia edildi.

Gamze Akkuş İlgezdi ve eşi Battal İlgezdi’den konuya ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.

İlgezdi’nin yerel seçimler sürecinde kuaförde tartıştığı kadın müşteri Veryansın TV’ye konuştu.

Daha önce de İlgezdi’nin kuaförde randevusuz ve sıra beklemeden hizmet almak istemesinden ötürü iki kez servis alamadığını söyleyen müşteri, aynı duruma tekrar tanık olunca sessiz kalmadı.

İlgezdi’ye siyasi kimliğini kullanarak ayrıcalık elde etmesinin kendisine yakışmadığını söyleyen müşteriye, salonda bulunan ve İlgezdi’nin daha önce mağdur ettiği diğer müşteriler de destek çıktı.

Olay üzerine salondan ayrılan Gamze Akkuş İlgezdi'nin, daha sonra Ataşehir Belediyesi’ne bağlı zabıtalar ile dükkanı mühürletmek istediği iddia edildi.

Kuaför sahipleri ve mağdur müşteri, İlgezdi hakkında Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi’ne (CİMER) şikayette bulunuyorlar. CİMER’in şu ana kadar şikayetle ilgili dönüş yapmadığı belirtildi. (Veryansın TV)