Abone Ol

CHP'li Erol Kendisini Hedef Gösteren Paylaşımların Arka Perdesini Paylaştı

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, sosyal medyada hakkındaki paylaşımların organize bir şekilde yapıldığını iddia etti ve Whatsapp yazışmalarını paylaştı.

CHP'li Erol Kendisini Hedef Gösteren Paylaşımların Arka Perdesini Paylaştı

MHP Elazığ İl Yönetim Kurulu üyesi Zülfi Bal'ın sahibi olduğu yerel internet haber sitesinden paylaşılan; CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'a yönelik eleştiriler içeren "Kaç Tane Farklı Gürsel Erol Var" başlıklı yazı ve video, kısa sürede sosyal medyada paylaşıldı. Bu paylaşımların, AKP Elazığ Teşkilatı tarafından organize bir şekilde yaygınlaştırıldığı iddia edildi.

DİKKAT ÇEKEN WHATSAPP YAZIŞMALARI

AKP Elazığ İl yöneticilerinin, kapalı whatsapp grubundan üyelerine ve teşkilat başkanlarına, "video ve yazıyı acil sosyal medya hesaplarınızdan paylaşın" talimatları verildiği belirtildi.

Söz konusu whatsapp kayıtlarında, AKP'li yöneticilerin; "göndermiş olduğum linklerin ve görsellerin beğeni ve paylaşım (özellikle paylaşım konusunda) desteklenmesi gerekmektedir" ve "Değerli başkanlarım bu videonun çevreniz ve tanıdıklarınız vasıtasıyla paylaşımı yapılarak geniş bir kitleye ulaştırılması gerekiyor" yönündeki talimatları dikkati çekti.

CHP'li Erol Kendisini Hedef Gösteren Paylaşımların Arka Perdesini Paylaştı - Resim: 1

"KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK!"

Bu sosyal medya paylaşımlarına CHP Elazığ Milletvekili CHP'li Erol'dan tepki geldi. Paylaşımların AKP Elazığ il yöneticilerin talimatıyla organize bir kampanyaya dönüştürüldüğünü söyleyen Erol, tepkisini dile getirdi. ANKA Haber Ajansı’na konuşan CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ise şunları söyledi:

"AK Parti'nin siyasi nezakete uymadığını ve sürekli algı yönetimiyle iktidarını sağladığını hepimiz biliyoruz. Ancak burada çok farklı bir durum var. MHP il yöneticisi kendi haber sitesinden bir şey paylaşıyor, ardından bu kara propaganda AK Partililer tarafından yaygınlaştırılıyor. Burada organize bir durum var. Bu olay, AK Parti'nin kirli algı operasyonlarını nasıl kullandığını göstermesi açısından çok önemli. AK Parti ve ortağı, artık siyasetlerinin Elazığ'da karşılık bulmadığını görüyor. CHP olarak Elazığ'da müthiş bir atılım içinde olduğumuzu anlıyorlar. Seçmen kitlesinin siyasi iktidarı sorgulama süreci başladı. Tüm telaşları bu yüzden. Ama korkunun ecele faydası yok."

"GİDİP YAYINLARINA KONUŞACAĞIM..."

Konuyla ilgili dava açmayı kesinlikle düşünmediğini vurgulayan Erol, şunları söyledi:

"Gazeteciler gördüğü aksaklıkları yorumlayabilir, eleştirebilir. Ancak, kabul edilemez olan, bunun AK Parti tarafından organize bir şekilde kara propagandaya dönüştürülmesi. Yok ben ‘aday olmayacağım’ demişim, sonra olmuşum. Senin de yüreğin varsa çık karşıma aday ol. Ama asıl korkuları Elazığ'dan CHP'nin 1 yerine 2 milletvekili çıkaracak olması. Bundan korktukları için bizim ikinci mi üçüncü mü sıradan aday olacağımızı sorguluyorlar. Her şeye rağmen Elazığ'a gittiğimde Zülfi Bal arkadaşımın canlı yayınına çıkıp konuşacağım. O iddialarını yüzüme de söyle diyeceğim. Bizim kimseden korkumuz, çekincemiz yok.”

ANKA