Abone Ol

Soylu'ya Yakın Dernek Tarkan'ı Hedef Gösterdi, CHP'den Beşiktaş'a çağrı

Geççek şarkısı için Milli Beka Hareketi Başkanı ve Beşiktaş Kongre Üyesi Murat Şahin, "Geleceğiniz varsa göreceğiniz de var… Biz tek bir sesle diyoruz ki; Vatan sana canım feda…" dedi. CHP'li Mehmet Bekaroğlu ise sosyal medyadan Şahin'e tepki gösterdi.

Soylu'ya Yakın Dernek Tarkan'ı Hedef Gösterdi, CHP'den Beşiktaş'a çağrı

#Tarkan ve #Geççek etiketileri, Twitter Türkiye gündeminde ilk sıralara yerleşti. Sosyal medyada söz konusu şarkı için "Tarkan milyonlara tercüman olmuş" yorumu yapıldı.

İSTER TOPUNUZLA İSTER POPUNUZLA GELİN

Beşiktaş Kulübü'nün kongre üyesi olan ve aynı zamanda Milli Beka Hareketi Genel Başkanı Murat Şahin, Tarkan'ın bu şarkısına sosyal medyada tepki gösterdi. Şahin, "İster TOPunuzla ister POPunuzla gelin, ister 6 kişilik yuvarlak masanızla, ister gizli ortağınız pkk ile gelin. Geleceğiniz varsa göreceğiniz de var… Biz tek bir sesle diyoruz ki; Vatan sana canım feda…" ifadelerini kullandı.

Soylu'ya Yakın Dernek Tarkan'ı Hedef Gösterdi, CHP'den Beşiktaş'a çağrı - Resim: 1

BEKAROĞLU'NDAN YANIT: BEŞİKTAŞ BU BÖLÜCÜYÜ İHRAÇ ETMELİ

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu ise Şahin'in bu tweetine yanıt verdi. Bekaroğlu, "Beşiktaş bu bölücüyü ihraç etmeli…Böyle nefret söylemi taşıyıcısı bir insanın Beşiktaş gibi ülke barışı ve kardeşliğin sembolü olan bir kulüpte işi olamaz!" diyerek, Murat Şahin'in Beşiktaş Kulübü'nden ihraç edilmesini istedi.

Soylu'ya Yakın Dernek Tarkan'ı Hedef Gösterdi, CHP'den Beşiktaş'a çağrı - Resim: 2