Abone Ol

CHP'li Başkan Fethi Yaşar Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na çıkıyor

CHP’li Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüşmek ve ilçedeki sorunların çözümüne destek istemek için Cumhurbaşkanlığı Sarayı’na gidecek...

CHP'li Başkan Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na çıkıyor

Ankara Yenimahalle Belediyesi'nin CHP'li Başkanı Fethi Yaşar, bugün saat 16.30'da Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda Recep Tayyip Erdoğan ile görüşecek.

Yenimahalle Belediyesi yetkililerinin verdiği bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan randevu talep eden Başkan Yaşar, ilçedeki sorunların çözümü için destek talebinde bulunacak. Sözcü'nün haberine göre Yenimahalle Belediyesi yetkilileri, ilçe sınırları içinde çözüm bekleyen pek çok sorun olduğunu ve bunların çözümünde bir ilerleme kaydedilemediği için Başkan Yaşar'ın Cumhurbaşkanı'ndan destek isteyeceğini belirttiler. Yaşar'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a aktaracağı sorunlar arasında, yaklaşık 7 yıldır üzerinde çalışılan ancak sonuçlandırılamayan, Şentepe'deki televizyon vericilerinin tek bir kulede toplanmasının planlandığı Tepe Kule projesi, Yamaç Evler Kentsel Dönüşüm projesi ve hükümet konağı yer alıyor.

GENEL MERKEZİN BİLGİSİ VAR

Yenimahalle Belediyesi yetkililerinin verdiği bilgiye göre Başkan Fethi Yaşar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan randevu talep etmeden önce CHP Genel Merkezi'ne bilgi verdi. Genel Merkezin olumsuz bir tepki vermemesi üzerine de Saray'dan randevu talep edildi.

CHP'li Başkan Fethi Yaşar Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na çıkıyor - Resim: 1

İLK GİDEN EDİRNE BELEDİYE BAŞKANI OLMUŞTU

CHP'lilerin gitmediği Saray'a ilk giden geçen yıl CHP'li Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan olmuştu. Gürkan, Erdoğan'ın Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim'i Saray'da kabul ettiği etkinlikte hazır bulunmuştu.

hürriyet