Abone Ol

CHP'li Başarır, Süleyman Özışık'ın Yalanladığı Belgeyi Paylaştı

CHP Milletvekili Ali Mahir Başarır, gazeteci Süleyman Özışık'ın yalanladığı belediyeden aldığı ödemelerin belgelerini kamuoyu ile paylaştı.

CHP'li Başarır, Süleyman Özışık'ın Yalanladığı Belgeyi Paylaştı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, belediyelerden yazarlık eğitimi vererek para aldığını iddia ettiği Süleyman Özışık'ın iddiaları yalanlaması üzerine sosyal medya hesabından ödeme belgelerini paylaştı.

Halk TV'de katıldığı programda konuşan Başarır, "Süleyman Özışık ve kardeşleri 4 ilçe belediyesi, 1 büyükşehir belediyesine yazarlık eğitimi vermiş. Birinden 300 bin lira almış, birinden 600 bin lira almış, birinden 1 milyon almış. Kim bunlar? Bir tane savcı sormuyor." ifadelerini kullanmıştı.

Başarır'ın iddialarını yalanlayan Özışık, "Ali Mahir Başarır. Sen pis bir yalancı, aşağılık bir iftiracısın. Söylediğin rakamların binde birini almadım. Bu iftiralarını mahkeme salonunda ispatlamana fırsat vereceğim. Sonra nasıl kıvırdığını da cemi cümle aleme izleteceğim söz" şeklinde açıklama yapmıştı.

Süleyman Özışık'ın tweetini alıntılayan Başarır, "Kıvırmaktan bahsedecek en son kişiler görüyorum ki en sonunda utanma duygularını da yitirmişler! Şerefinizi ortaya koyduğunuz olayın sonucunu tüm Türkiye hd izledik. Yine yüzünüz kızarmayacak ama ben paylaşayım. 'Binde birini almadım' dediğin paranın makbuzlarının bir kısmı" sözleriyle belediyelere ait ödeme emri belgelerini paylaştı.

CHP'li Başarır, Süleyman Özışık'ın Yalanladığı Belgeyi Paylaştı - Resim: 1

CHP'li Başarır, Süleyman Özışık'ın Yalanladığı Belgeyi Paylaştı - Resim: 2