Abone Ol

CHP'li anketçi Kemal Özkiraz sahte görselle Muharrem İnce'yi hedef aldı, rezil oldu

Ünlü CHP trollerinden olan Avrasya Araştırma şirketi sahibi Kemal Özkiraz, Memleket Partisi Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanı adaylığı için AKP'nin imza toplamak adına otobüs kaldıracağı iddiasını sahte bir görselle ortaya attı. Photoshopla hazırlanan sahte whatsapp yazışmasını gerçekmiş gibi paylaşan Kemal Özkiraz'a Muharrem İnce'den jet yanıt geldi.

CHP'li anketçi Kemal Özkiraz sahte görselle Muharrem İnce'yi hedef aldı, rezil oldu

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Kemal Özkiraz, "Akparti Beykoz ilçe başkanlığı Muharrem İnce'ye 100 bin imza için otobüs kaldırıyor. Muharrem İnce'yi niye bu kadar çok seviyorlar acaba?" ifadeleri ile SMS fotoğrafı paylaştı.

Sözkonusu sahte görseli önce twitterdaki trol hesaplardan Türkiyegerçekleri paylaştı. Ardından CHP'li trol Kemal Özkiraz sahte görsel üzerinden Muharrem İnce'yi hedef alan paylaşım yaptı. Türkiye gerçekleri adlı hesap kısa süre sonra bu görseli paylaştığı tweeti sildi. Bunun nedenini soran takipçilerine de photoshop olduğu için sildiği yanıtını verdi.

AKP ilçe başkanı tarafından gönderilmiş gibi hazırlanan mesaj görselinin sahte olduğu böylece ortaya çıkmasına rağmen Kemal Özkiraz hesabındaki sahte fotoğrafı silip özür dilemek yerine yayınlamaya devam etti.

Kemal Özkiraz'ın kendisini hedef alan fotomontajlı paylaşımına Muharrem İnce'den sert yanıt geldi. Twitter hesabından CHP trolü Özkiraz'a cevap veren İnce, "Kemal Özkiraz'ın ve CHP trollerinin yayınladığı görseller, tıpkı Özkiraz'ın akrabasının doktorluğu gibi sahte. Bu sahte belgeleri hazırlayan, yayan ve manipülasyon yapmaya çalışan alçaklar hakkında suç duyurusunda bulunacağız. FETÖ yöntemleriyle sahte belge düzenleyen bu yeni tip fetöcülerle Silivri mahkemelerinde olduğu gibi mücadele edeceğiz." paylaşımı yaptı.