Abone Ol

CHP'den tepkilerin odağındaki adaya ambargo!

31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimlere sayılı günler kalırken CHP'nin seçim şarkısı da yayınlandı. Şarkının klibinde CHP'li büyükşehir belediye başkanları ve adayları yer alırken, son günlerde adaylıktan çekilmesi gündemde olan Hatay Belediye Başkan Adayı Lütfü Savaş'a ne tanıtımda ne de Özgür Özel'in yanında yer verilmedi.

CHP'den tepkilerin odağındaki adaya ambargo!

CHP'nin seçim şarkısında Hatay adayı Lütfü Savaş'a yer verilmedi. CHP lideri Özgür Özel, son açıklamasında "Savaş'a alternatifi anketlerde görürsem adayı değiştiririm. Ama daha iyi bir alternatif üretemeden bir şey söylemek zor. Bir ölçüm daha yapılacak" değerlendirmesinde bulunmuştu.

KLİPTE ÖZGÜR ÖZEL, 14 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ADAYI İLE BİRLİKTE YÜRÜDÜ



Türkiye'nin kilitlendiği 31 Mart yerel seçimleri iyiden iyiye yaklaşırken, Cumhuriyet Halk Partisi de seçim şarkısını yayınladı. "İşimiz gücümüz Türkiye!" notuyla paylaşılan şarkının klibinde CHP'li büyükşehir belediye başkanları ve adaylarına yer verildi.

Videoda Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın yanı sıra Eskişehir adayı Ayşe Ünlüce, Tekirdağ adayı Candar Yüceer, Aydın adayı Özlem Çerçioğlu ve İzmir adayı Cemil Tugay'ın özel tanıtımları yapılırken, Özgür Özel ile 14 büyükşehir başkan adayı birlikte yürürken görülüyor.

 

LÜTFÜ SAVAŞ'A YER VERİLMEDİ

Açıklamasından itibaren adaylığı tartışmalara neden olan ve tepki çeken Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Lütfü Savaş'ın tanıtımda ve Özel ile birlikte yer verilmedi.