Abone Ol

CHP belgelerinin kaynağı ifşa oldu! 21 Mayıs'ta burdan indirildi

CHP belgelerinde neler var , gerçek mi diye merak edilirken günün bombasını Nevzat Çiçek patlattı. Gazeteci Nevzat Çiçek, belgelerin asıl kaynağını açıkladı. Bakın o belgeler 21 Mayıs 2017 tarihinde nerede yayınlanmış.

CHP belgelerinin kaynağı ifşa oldu! 21 Mayıs'ta burdan indirildi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ve akrabalarının Man Adasında hesapları olduğunu iddia etmiş ve grup toplantısında açıklamalar yapmıştı. Sansasyon dolu açıklamalar sonrasında dekontların sahte olduğu iddiaları ortalığı sarmış ve kamuoyu belge istemişti.

Bugün CHP konuyla ilgili basın toplantısı düzenleyip belgeleri bir kez daha gösterirken asıl bombayı gazeteci Nevzat Çiçek patlattı. Meğer o belgeler bundan 6 ay önce 21 Mayıs 2017 tarihinde bir internet sitesi üzerinden yayınlanmış. Belgeler için sitede link de verilmiş ve indirilebileceği vurgulanmış. Nevzat Çiçek twitter hesabından belgelerin orjinal kaynağı ile ilgili şu ifşaları yaptı;

-theblacksea adlı internet sitesi 21 Mayıs 2017 tarihinde hem Sayın Kılıçdaroğlu’nun hem de sayın Bülent Tezcan’ın iddia ettiği meseleleri gündeme getiriyor... Belgeleri indirmek için de site altında link veriyor. CNN Türk yayınında bu siteyi anlatınca site bu sabah Türkçeyi kaldırdı IP numarasını değiştirdi ve Türkçe olan haberleri sildi...

-Sayın Bülent Tezcan’ın dile getirdiği şirketin hala sitede bir kısmı duran Türkçe kısmından da anlaşıldığı üzere Bumerz olduğu zaten belli... Söz konusu link burada duruyor. (https://m.theblacksea.eu/malta-files/article/tr/erdogan-ailesinin-gizli-offshore-anlasmasmi)

Şimdi temel soruları şöyle sıralamak mümkün: 

1-Bana göre Zarrap davası nedeniyle zamanlama meselesi sıkıntılı... Bu CHP yönetiminin ve sayın Kılıçdaroğlu’nun kendi taktiri... Ancak bu site daha önce faaliyete sokulduğu için açıkçası bende operasyon kuşkusu uyandırıyor.


2-Söz konusu iddiaların tarihleri eski olduğu için hala bu tip belgelerin depolandığını ve halen operasyon amaçlı kullanıldığını görüyoruz... Bu nedenle bu tip belge işlerinde çok çok dikkatli olmak lazım.