Abone Ol

CHP Aday Tanıtım Toplantısına Sadullah Ergin’i Davet Etti

CHP Ankara İl Başkanlığı, bugün düzenlenecek aday tanıtım toplantısına DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sadullah Ergin’i de davet etti.

CHP Aday Tanıtım Toplantısına Sadullah Ergin’i Davet Etti

DEVA Partisi kontenjanından CHP listesinden Ankara 1. Bölge’de milletvekili adayı olan eski Adalet Bakanı, DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sadullah Ergin ile ilgili tartışmalar sürerken gözler bugün gerçekleştirilecek toplantıya çevrildi. Kontenjan adaylara ayrılan sayının yanı sıra Ergin’in, Çankaya’yı da içine alan Ankara 1. Bölge’den aday gösterilmesi CHP tabanında rahatsızlık yaratmıştı.

Bu tartışmalar sürerken, Ergin’in bugün düzenlenecek aday tanıtım toplantısına katılıp katılmayacağı merak konusu oldu.

CHP Ankara İl Başkanlığı'nın aday tanıtım toplantısı bugün saat 16.30’da Yenimahalle Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde yapılacak. Ankara İl Başkanlığı, CHP listesinde yer alan tüm adaylara davetiye gönderdiği öğrenildi.

Yanıt vermedi, gitmeme eğilimi ağır basıyor

Toplantıya, kendisi de Ankara’da CHP listesinden milletvekili adayı olan DEVA Partisi Sözcüsü İdris Şahin’in katılacağı öğrenilirken, Ergin’in henüz net bir yanıt vermediği öğrenildi.

Ergin’in, yaşanan tartışmalar nedeniyle toplantıya katılmama eğiliminde olduğu belirtildi. Gerekçe olarak da bugün saat 12.00’de Bilkent Otel’de gerçekleşecek DEVA Partisi İl Başkanları toplantısının gösterebileceği söyleniyor.