Abone Ol

Chiliz Coin Rekor Kırdı! Chiliz Coin Nedir? CHZ Nasıl Alınır CHZ Kaç Lira

Kripto para birimlerinin artması ile ortaya pek çok yeni para birimi mevcut hale geldi. Son zamanların en çok konuşulan ve merak edilen para birimi ise Chiliz Coin (CHN) oldu.

Chiliz Coin Rekor Kırdı! Chiliz Coin Nedir? CHZ Nasıl Alınır CHZ Kaç Lira

Son zamanlarda gündemde olan kripto paralar arasında en dikkat çeken birim Chiliz Coin (CHZ) oldu.

Chiliz (CHZ) spor, e-spor, eğlence platformları için dijital bir para birimidir ve çok çeşitli sektörlerde benimsenebilir. CHZ bu hafta yaşadığı ani yükselişle rekor kırarak dikkatleri üzerine çekti.

CHZ fiyatındaki artışla birlikte yükselişe geçen piyasa değeri 1 milyar doları gördü. Chiliz, 30 gün öncesine kadar 0,023 dolardan işlem görüyordu.

Anlık verilere göre 1 CHZ fiyatı 1,391 TL olarak işlem görüyor. Döviz cinsinden ise 0,181 Dolar olarak borsalarda alıcı buluyor.

CHZ (CHILIZ) COIN NEDİR?

Chiliz, ana akım tüketicilere yönelik blok zinciri destekli ürünler ve hizmetler için bir para birimi seçeneği olarak biliniyor. Chiliz, spor ve eğlence kuruluşlarına, izleyicileriyle etkileşim kurmalarına ve onlardan para kazanmalarına yardımcı olmak için blockchain tabanlı araçlar sunuyor.

GALATASARAY İLE ANLAŞMA YAPMIŞTI

Galatasaray ile yaptığı ortaklık ile Türkiye’de sesini duyuran Chiliz coinin, Juventus veya Barcelona gibi çok daha büyük ortaklıklara imza attığı da biliniyor. 2012 yılında Malta'da kurulan CHZ Coin geleceği de bu ortaklıklara bakıldığında parlak görünüyor.

Yatırımcılar sahip oldukları CHZ coin miktarına göre takımlarının gol marşlarını, forma renklerini ve bunun gibi unsurlarını seçebiliyor. Buna ek olarak CHZ coinin, yatırımcılarının takımları ile özel etkinliklere katılma ayrıcalığına da sahip olduğu biliniyor.