Abone Ol

Cezaevine giren Dilan Polat'ın karanlık aile sırları ortaya saçıldı

Dilan Polat ve Engin Polat'ın aralarında bulunduğu 18 şüpheliden 12'si tutuklandı. Tutuklama kararından sonra Dilan Polat, "Oğlum sana kim bakacak?" diye bağırdı. Tutuklananlar güvenlik önlemleri altında cezaevine gönderildi.

Cezaevine giren Dilan Polat'ın karanlık aile sırları ortaya saçıldı

Kanal D'nin hafta içi her gün canlı yayınlanan, sunuculuğunu Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı 'Neler Oluyor Hayatta' programında, sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın karanlık aile sırrı gündeme geldi.

Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken çiftin adliyede verdiği ifadelere dair son gelişmeler, Neler Oluyor Hayatta programında konuşuldu. Dilan Polat'ın hayat hikayesi de yeniden gündeme geldi.

SUÇU İŞLERKEN DÜŞÜNECEKSİN

Hakan Ural, Engin Polat ve eşi Dilan Polat'ın da aralarında bulunduğu tutuklama kararıyla sonuçlanan davanın tüm detaylarını değerlendirdi: Cezaevine giren birçok kişinin çocuğu var? Suçu işlerken düşüneceksin. Seçtiğinin sonucuna katlanırsın. Birçok insanın önüne illegal olaylar çıkıyor ama itiraz ediyor.

Burada ortada bilerek, isteyerek tercih edilmiş bir konu var. Bunun sonucuna da katlanacaksın. Krem çıkartıyorum diye popüler olunur mu? Şimdi hakkıyla bu işi yapanın eli, ayağı titriyordur. İşin geldiği noktaya bak?

Neler Oluyor Hayatta programı, hafta içi her gün canlı yayınla saat 09.00'da Kanal D'de.