Abone Ol

Ceylan Çapa ile Serkan Uçar, Bodrum'da kavga etti

Ceylan Çapa ile Serkan Uçar’ın, Bodrum tatilinde bilinmeyen bir sebeple gerilim yaşadıkları, gittikleri kulüpte ciddi bir kavgaya tutuştukları iddia edildi.

Güvenlik Ceylan Çapa ile Serkan Uçar'ı zor ayırdı

Yaklaşık 5 aydır birlikte olan Ceylan Çapa ve Serkan Uçar’ın Bodrum tatillerinde olayçıktı. İddiaya göre birkaç günder tekneyle Bodrum koylarının keyfini süren sevgililer, önceki akşam Türkbükü’ndeki bir gece kulübünde, bilinmeyen bir sebeple tartışmaya başladı. Tartışma Çapa’nın Uçar’a tokat atmasıyla kontrolden çıktı.
Celal Çapa kızı Ceylan Çapa'nın aşkına onay veriyor mu?

Ceylan Çapa ile Serkan Uçar, Bodrum'da kavga etti - Resim: 1

Ceylan Çapa’ya, annesi Şebnem Çapa'dan ikinci uyarı geldi

Uçar’ın da sevgilisini sert bir şekilde itmesi üzerine olaya mekanın güvenlik görevlileri müdahale etti ve Serkan Uçar’ı dışarı çıkardı. Ünlü galerici, zodyak ile tekneye gitse de kısa süre sonra sevgilisini almak için geri döndü. Ancak tüm çabasına rağmen CeylanÇapa’yı barışmaya ikna edemedi.Çapa, yeğeniyle oradan ayrıldı, Uçar da tek başına kiraladıkları tekneye döndü.

Ceylan Çapa Ece Erken'in eski kocasıyla yakalandı

Ceylan Çapa ile Serkan Uçar, Bodrum'da kavga etti - Resim: 2Serkan Uçar ve sevgilisi Ceylan Çapa önceki gün teknede böyle görüntülenmişti

Uçar, daha önce eski eşi Ece Erken’le İstanbul’un ünlü bir kulübünde benzer bir olay yaşamıştı. Aynı şekilde Çapa’nın adı da, geçen yıl o dönemki sevgilisi Altuğ Leblebici ile Alaçatı’daki bir barda kavga ettiği haberleriyle gündeme gelmişti.

Hürriyet