Abone Ol

Ceyla Aysal'ın aşkı bitti, düğün iptal!

Ceyla Aysal'la öpüşürken görüntülenen eski sevgili Xavier Dirsehan Schoonjans, Ceyla Aysal'ın Mehmet Kırklar'a olan aşkının bittiğini ve evlenmeyeceklerini söylüyor.

Ceyla Aysal'ın aşkı bitti, düğün iptal!

Hürriyet'ten Kemal Kimsesizcan'ın haberine göre; Ceyla Aysal'la öpüşürken görüntülenen Belçikalı eski sevgili Xavier Dirsehan Schoonjans, sohbet toplantılarında Ceyla Aysal'ın Mehmet Kırklar'a olan aşkının bittiğini ve evlenmeyeceklerini söylüyormuş.

Ceyla Aysal, annesi Ahu Aysal'ın sahibi olduğu, Kuruçeşme'deki Hotel Les Ottomans'ın genel müdürü Mehmet Kırklar'la evlilik hazırlığı yapıyordu. Mehmet Kırklar ile aile arasında nişanlanan ve yaz sonu evlenecek olan Aysal, önce düğün tarihini ertelemiş ardından da eski sevgilisi Belçikalı Xavier Dirsehan Schoonjans'la öpüşürken görüntülenmişti.

Ayrılacakları dedikoduları kulaktan kulağa dolaşan nişanlılar araya aile büyüklerinin girmesiyle yeniden barışmıştı. Ancak duyduğuma göre Aysal, düğünü şimdilik askıya almış. Belçikalı eski sevgili Xavier Dirsehan Schoonjans da sohbet ortamlarında Aysal'ın Mehmet Kırklar'a olan aşkının bittiğini ve evlenmeyeceklerini söylüyormuş.


Kemal Kimsesizcan/ Hürriyet

CEYLA ORTADA YOK! AİLE KONSEYİ İHANETİ TARTIŞIYOR!

CEYLA AYSAL'DAN ALDATMA İDDİALARINA FOTOĞRAFLI YANIT!