Abone Ol

Ceyda Ateş'ten çarşaf yorumu: Çok rahat...

Dizi oyuncusu Ceyda Ateş, bu yıl içerisinde erkek arkadaşı Buğra Toplusoy'un işini kurduğu Amerika’ya giderek dil ve oyunculuk eğitimi alacağını anlatırken, "Uzaktan ilişki sürdürmek çok zor" dedi.

Ceyda Ateş'ten çarşaf yorumu: Çok rahat...

Zeynep Özek’in Birleşik Arap Emirlikleri’nden Ortadoğu ve Amerika'ya yönelik yayın yapan MBC 4 kanalı için hazırladığı 'Extra Turki’ programının son konuğu Ceyda Ateş oldu. TRT için çekilen 2’nci Abdülhamit’i tahttan indirmeyi amaçlayan darbe girişimini konu alan Engin Altan Düzyatan’ın da oynadığı 'Çırağan Baskını’ dizisinde alımlı İngiliz kadın ajan ‘Elektra’yı canlandıran Ateş, önümüzdeki yıl ekranda olup olmayacağının kendisi için ‘İkilem’ olduğunu anlattı. Ceyda Ateş, sunucu Liana Dahdouh'un soruları üzerine, bu yıl içerisinde erkek arkadaşı Buğra Toplusoy’un işini kurduğu ABD’ye giderek oyunculuk ve dil eğitimi alacağını söyledi. Ateş, Türkiye’ye reklam ve sinema filmi için gelebileceğini anlatırken, şöyle dedi:

"TATLI ZORLUK"

"Dil ve oyunculuk eğitimi alacağım hem de Buğra’nın yanında bulunacağım. Benim için büyük bir plan. Bambaşka bir hayata, hiç bilmediğim bir dünyaya adım atacağım. Bu değişikliği çocukluğumdan beri istiyordum. Hayalimde hep yurt dışında eğitim almak, orada bulunmak vardı. Biraz da Buğra’nın sayesinde hızlandı. İnşallah ikimiz için de çok hayırlı olur. ‘Uzaktan ilişki sürdürmek zor' derlerdi. İlk defa yaşadım bunu. İki aydır görmüyorum. Özlem de var işin içinde. Sonuçta aradaki bağ çok önemli. Aşktan ziyade sevgi bizi bağlıyor. Zorlanıyoruz ama tatlı zorluk diyebilirim."
Ceyda Ateş, rol aldığı son dizideki Osmanlı döneminin atmosferini, giyim tarzını, insanların birbirine hitap şeklinden etkilendiğini o dönemin zorluklarını gerçek hayatta yaşamayı arzu ettiğini ifade ederken, şunları söyledi:

"O dönemde giyilenler ile günlük yaşamımızda ve o giydiğimiz kıyafetler çok farklı. Diziye 'Evet’ dediğimde kıyafetlerden yana yüzüm güldü. İnce, düz kumaşlardan elbiseler yaptılar. Burada giydiğim hoşuma giden birkaç kıyafet ve takıları aldım. Bu dizide ilk kez çarşaf giydim. Çok zor olduğunu düşünür, 'Sıcakta bunu nasıl giyiyorlar?' derdim. Çok rahatmış. Normal kıyafetimi giyip üzerime geçirdiğimde rahat ettim. Kolumuzdaki dövmelerimizi fondötenle kapatıyoruz."