Abone Ol

Ceyda Ateş'le ayrıldı! Hırsından küfürleri salladı!

Can Yurtsevdi, oyuncu sevgilisi Ceyda Ateş'ten ayrıldığını twitter'dan duyurdu. Ceyda Ateş ise Yurtsevdi'nin Twitter hesabının hacklendiği iddia etti.

Ceyda Ateş'le ayrıldı! Hırsından küfürleri salladı!

Daha öncede twitter’dan Ceyda Ateş’ten ayrıldığını yazan Yurtsevdi, yine ilişkisinin bitirdiğini yazdı. Yurtsevdi, daha önce Axe reklamlarında oynayan sevgilisinin ’Gömlek çıkarma’ olayına kızıp ilişkisinin bitirdiğini yazmış iki gün sonra barışarak ödül törenine beraber gitmişlerdi.

Hakaret dolu tweetler
Yurtsevdi, önceki gece küfürlü bir tweet atarak, "Ceyda Ateş denen bu kadınla, twitter’la her türlü ilişkim bitmiştir. Bunu haber yapanında a. s..yim. İt ürür kervan yürür" diyerek hakaret etti. Yurtsevdi, beş dakika sonra ise attığı tweetleri sildi. Daha sonra Yurtsevdi, twitter hesabını kapattı. İki gün önce Bolu Abant’da tatil yaparak birbirlerine twitter’da aşk sözcükleri yazan çifttin bir anda neden kavga edip, ilişkilerini bitirdiği ise merak konusu oldu. (Sercan Kısmet - Milliyet)

TWİTTER HESABI HACKLENDİ

Ceyda Ateş Twitter üzerinden yaptığı açıklamada sevgilisinin Twitter hesabının hacklendiğini öne sürdü. İşte o açıklama;

ceyda ateş ‏ @ceydaates1987
@medyafaresi can yurtsevdinin tweettir hesabi hacklenmistir bu haber asilsiZdir ayrilik yoktur kufur gibi saygisizlik olmamistir

Ceyda Ateş’e doğru yolu göster!.. VİDEO

Ceyda Ateş FHM için Okan Bayülgen’e poz verdi!.. FOTO GALERİ

CEYDA ATEŞ SEKSİ GALERİ İÇİN TIKLAYIN