Abone Ol

Çevik Kuvvet polisi kimdir? FOX muhabirini duygulandıran soru

Medyafaresi.com özel haberi- FOX ekranlarında yayınlanan İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat programında Adli Tıp Kurumu’na muhabir Öznur Aslan’a canlı bağlantı yapıldı. Küçükkaya muhabire 'Çevik Kuvvet kimdir?' diye sordu... Bakın Öznur Aslan neler anlattı?

Çevik Kuvvet polisi kimdir? FOX muhabirini duygulandıran soru

MEDYAFARESİ.COM - “ÇEVİK KUVVET POLİSİ OLAYLARA EN ÖNCE GİDİP EN SON AYRILAN, BAZEN KALKANLARININ ÜZERİNDE UYUYAN, EMNİYETİN EN GENÇ BİRİMİ“

Fox Tv ekranlarında yayınlanan İsmail Küçükkaya’yla Çalar Saat programında Adli Tıp Kurumu’na muhabir Öznur Aslan’a canlı bağlantı yapıldı.

Son durumu anlatan Fox muhabiri Aslan’a Küçükkaya beklenmedik bir soru sordu, “Çevik Kuvvet polisi kimdir?” diye...  Aynı zamanda polis muhabiri olan Aslan, bu soru karşısında duygulandı ama çok kez toplumsal olaylarda, emniyette sıkça karşılaştığı polisleri anlatmak onun için hiç de zor değildi.

İşte bir polis muhabirinin, genç polisleri anlattığı o cümleler:

“Çevik Kuvvet polisleri en gençleri, heyecanı dorukta, kanında vatan millet sevgisi en yoğun olan, bu aşkla göreve başlayan polislerdir. Çevik kuvvet polisleri bazen 24 saat çalışır, en erken gelip en son ayrılır olay yerinden, konserveyle beslenir ki harcadıkları enerjiyi karşılamaz bile bu yedikleri, kalkanlarının üzerinde uyurken bile görürüz onları. Banklarda 5-10 dakika mola verirler. Polislerin en çok yıpranan birimidir Çevik Kuvvet.

O gün de maçta, güvenlik için en son ana kadar oradaydılar, olaysız bitsin diye gün, ki görevlerini de maçta başarıyla yerine getirdiler. Görev artık tamam dedikleri anda gerçekleşti bu saldırı…”