Abone Ol

Cevahir'de üçüncü ölüm! Beşinci kattan atladı!

Mecidiyeköy'de alışveriş merkezinin 5. katından atlayan ve zemine çakılan bir kişi hayatını kaybetti.

Cevahir'de üçüncü ölüm! Beşinci kattan atladı!

İstanbul Şişli’deki Cevahir AVM’de korkunç bir intihar olayı yaşandı. Alışveriş merkezinin 5’inci katındaki yemek bölümünde aniden koşarak korkuluklardan aşağıya atlayan 33 yaşındaki Ümit Büyükçolak, feci şekilde can verdi. İntihar AVM’de büyük paniğe neden oldu

Şişli Cevahir Alışveriş Merkezi’nde dün korkunç bir olay yaşandı. Saat 16.00 sıralarında meydana gelen olay, görgü tanıklarının iddiasına göre şu şekilde gelişti. Ağabeyi ile birlikte alışveriş merkezinin 5’inci katında bulunan yemek bölümünde oturan 33 yaşındaki Ümit Büyükçolak, aniden oturduğu yerden kalkarak korkulukların bulunduğu bölüme doğru koştu. Çevredekilerin şaşkın bakışları arasında kendisini aniden korkulukların üzerinden atlayan Büyükçolak, 5’inci kattan alışveriş merkezinin zeminine çakıldı. Kanlar içerisinde kalan genç adam, olay yerinde hayatnı kaybetti.

Tedavi görüyordu

Büyükçolak’ın Kapalıçarşı’da kuyumculuk yaptığı ve yaklaşık 1 yıldır psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gördüğü öğrenildi. Alışveriş merkezinin yoğun olduğu saatlerde yaşanan olayın ardından AVM içinde bulunan vatandaşlar panik içerisinde olay yerinden uzaklaştı. Bazı vatandaşlar ise çocuklarının bu feci manzarayı görmemesi için çaba gösterdiği görüldü. Olayla ilgili polis soruşturma başlatırken, genç adamın cesedi olay yerine gelen savcının incelemeleri ardından kaldırıldı.

İki kişi ölmüştü

Cevahir Alışveriş Merkezi’nde daha önce annesiyle birlikte alışveriş merkezini dolaşan 3.5 yaşındaki Ayşenur Özbaş korkuluklardan düşerek ölmüş, 16 yaşındaki Burak Hacıkasımoğluda düşerek yaşamını yitirmişti.

AVM’DEN AÇIKLAMA

Öte yandan konuyla ilgili alışveriş merkezi tarafından açıklama yapıldı. Açıklamada şöyle denildi: "

"Bugün (25.03.2012) Cevahir AVM’de üzücü bir olay yaşanmış ve bir ziyaretçimiz 5. kattan atlayarak intihar etmiştir. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine de sabır diliyoruz.

Olayın bizi derinden üzdüğünü bir kez daha belirterek konuyu bilgilerinize sunarız.

CEVAHİR AVM"