Abone Ol

Cesur ve Güzel 4. bölüm fragmanında Sühan gerçekleri çözüyor!

Cesur ve Güzel dizisinin4. bölüm 2 fragmanı yayınlandı.. Sühan ve Cesur'un öpüşme sahnesiyle büyük bir sürpriz yaşayan dizinin takipçileri merakla yeni bölümün yayınlanmasını bekliyor.

Cesur ve Güzel 4. bölüm fragmanında Sühan gerçekleri çözüyor!

Cesur ve Güzel dizisi dün akşam yayınlanan 3. bölümüyle iddialı sahneleri ekrana taşıdı. Bir intikam öyküsü olarak başlayan ancak aşk öyküsünü dönüşeceği daha ilk bölümlerden anlaşılan dizinin son bölümünde Cesur ve Sühan arasındaki kıvılcım alevlenmeye başladı. Final sahnesiyle merakta bırakan Cesur ve Güzel'in 5. bölüm fragmanı da bugün yayınlandı.Ay Yapım imzalı, Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün'ün başrolünde yer aldığı Cesur ve Güzel dizisi yeni bölümüyle haftaya perşembe günü ekranlarda olacak. Peki yeni bölümde neler yaşanacak?

Cesur ve Sühan arasındaki yakınlaşmanın etkisi bir süre devam etse de, Sühan her geçen gün daha da fazla bağlandığı bu esrarengiz adamın geçmişinden gitme kararlılığını sürdürüyor. Cesur'u çekinmeden meydan okuyan Sühan, onun sakladığı srrı bilen bir isimle karşı karşıya geliyor. Öte yandan Bülent ve Cahide cephesinde de sürprizbir gelişme yaşanıyor. Daha önce Cahide tarafından sıkıştırılan Bülent'in kendisi bu kez avcı oluyor. İşte, tüm bu gelişmelerin sinyalini veren Cesur ve Güzel yeni fragmanı!

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Cesur'un gizemini çözmekte kararlı olan Sühan, emin adımlarla eyleme geçmiş, onu köşeye sıkıştırmayı başarmıştır. İstanbul’daki evini bulduğu Cesur’un kapısını hiç düşünmeden çalar ancak onun yalanını ortaya çıkarmak için yaptığı hamle kendisini zor durumda bırakır. Ancak, Cesur'un gizemine aralanan kapıyla, büyük bir şaşkınlık yaşar. Sühan’ın kendisini takip etmesine izin veren Cesur, onun bu tavrına şaşırır ama eline geçen kozu da değerlendirme fırsatını kaçırmak istemez. Beklenmeyen ziyareti sırasında Cesur’un hayatında çok özel bir detay bulan Sühan, Cesur’a hayranlık duymaya başlar. Cesur ve Sühan’ın İstanbul’da baş başa yiyecekleri akşam yemeği onları daha da yakınlaştırır. Aralarındaki mesafenin hızla yok olması sadece Banu’yu çok rahatsız eder. Cesur ve Güzel yeni bölümünde zor duruma düşecek olan bir diğer isim ise Cahide’dir. Ancak yine büyük bir şansla Hülya'yla başlattığı hamilelik oyunun sürdürmeyi başarır. Tahsin Korludağ ile Mihriban arasındaki gerginlik etkisini giderek arttırır. Adalet ile Mihriban karşı karşıya gelir. Kasabanın ortasında hakarete uğrayan Adalet, Mihriban’ı cezalandırmak için Tahsin’den yardım ister.