Abone Ol

Çeşme Beach'leri Bodrum'la Rekabet Ediyor! Giriş 500 Lira Üstüne 500 Liralık Yeme İçme Zorunluluğu

Yaz sezonunun açılmasıyla birlikte Bodrum, Çeşme gibi çok sık talep edilen tatil yerleri uçuk fiyatlarıyla gündeme geliyor. Bodrum Beach'lerine bir rakip olan Çeşme tatilcileri fiyatlarıyla hüsrana uğrattı.

Çeşme Beach'leri Bodrum'la Rekabet Ediyor! Giriş 500 Lira Üstüne 500 Liralık Yeme İçme Zorunluluğu

Fiyatlarda Bodrum’la yarışan Çeşme’deki bazı beach’ler giriş ücreti için 500 TL alınırken, 500 TL de yeme-içme zorunluluğu getiriliyor. 100 lira de otopark parası alan popüler beach’lerde en ucuz sokak lezzeti olarak bilinen kokoreç de 195 lira civarında.

Takvim’de yer alan habere göre, Bodrum'un 195 TL'lik lahmacunu gündemdeki yerini korurken Türkbükü'ndeki popüler beach'lerde deniz keyfi yapmanın bedelinin de bu yıl en az 1.500 lira olması dikkati çekiyor. Buna benzer bir haber de yine sosyete ve magazin dünyasının gözde adresi Çeşme'den geldi. Çeşme'nin popüler beach'lerinde giriş ücreti 500 lira. Bu fiyata sadece şezlong ile havlu hizmeti sunan mekanlar, içeride de en az 500 lira harcanmasını şart koşuyor.

Bununla da kalmayan işletmeciler, plajların arka kısmındaki toprak alana araç park edilmesi için de tam 100 TL ücreti zorunlu kılıyor.

Hal böyle olunca Çeşme'de deniz keyfi yapmanın bedeli en az 1.100 TL'ye mal oluyor.

Bu mekânlarda fiyatlar da cep yakıyor. En ucuz sokak lezzeti olarak bilinen kokoreç, Çeşme'deki mekanlarda sosyetiklere 195 TL'den servis ediliyor. Aynı mekanlarda bir top dondurma 50 TL, 0.75 cl su 70 TL, hamburger 180 TL ve bir fincan kahve 50 TL'den müşteriye sunuluyor.