Abone Ol

Ceren Hindistan: Hamilelik döneminde kemerle dayak yedim, yerler de sürüklendim

iş adamı Ümit Aslan'la yaşadığı ilişki, sonrasında ise kızı Arya'nın sağlık problemleri ile gündem olan Ceren Hindistan, 2.Sayfa programına konuk oldu.

Ceren Hindistan: Kemerle dayak yedim, yerler de sürüklendim

Deneyimli gazeteciler Müge Dağıstanlı Erdoğan ve Gülşen Yüksel Salt’ın sunduğu 2.Sayfa, magazin gündeminin nabzını tutmaya devam ediyor.

Programın bugün ki konuğu manken ve oyuncu Ceren Hindistan’dı.

Eski ilişkisi ve çocuğunun hastalığı hakkında çok önemli açıklamalar yapan ünlü isim “Hamilelik döneminde 7-8 defa şiddete maruz kaldım.Kemerle dayak yedim, yerlerde sürünerek dayak yedim, dayak yediğimde de karakola gitmiyim diye, elimden çantam ve telefonum alınıp, beni yanında çalışan adamın evine kapattı.

Ben sabahın beşinde ordan kaçtım. Aşık değildim, sevmeye çalıştım sevemedim de,  gitmeye çalıştım gidemedimde. Taki ben çocuğu doğurdum,nüfusuna aldı, ben kaçtım geldim ailemin yanına” dedi.

Kızının hastalığı ile ilgili “Zor bir süreçti, umarım hiçbir anne yaşamaz, şimdilik geçti, 5 sene boyunca nüksetmez ise geçti demektir, şuan 6 ay oldu, 5 sene boyunca dualarla bekleyeceğiz.

Arya, o dönem çok fazla ölüm riski geçirdi. Çok şeyler atlattık, çok yıprandık. En kötü an ise, saçlarını kazıttığım andı, kızımın tedavi sürecinde hep yalnızdım”.