Abone Ol

Cengiz Hortoğlu’nun Başarı Hikayeleri FikirX TV'de

Yediveren Yayınları’nın bir medya organı olan FikirX TV Youtube Kanalı yayın hayatına başladı. Kanalın ilk programının moderatörlüğünü ise Avukat-yazar Cengiz Hortoğlu üstlendi.

Cengiz Hortoğlu’nun Başarı Hikayeleri FikirX TV'de

Birbirinden değerli ve alanlarında uzman konuklarıyla FikirX TV her hafta kültür-sanat yayıncılığına katkı sunuyor.

İlk Program: Cengiz Hortoğlu’yla Başarı Hikayeleri

Köşe yazıları, kitapları ve katıldığı TV programlarıyla insanları bilgilendiren, aynı zamanda çeşitli konularda danışmanlık görevleri de üstlenen Avukat-yazar Cengiz Hortoğlu’nun Başarı Hikayeleri köşesi FikirX TV ile programa dönüştü.

Birbirinden değerli konuklarıyla yayın hayatına başlayan Cengiz Hortoğlu’yla Başarı Hikayeleri programının ilk konuğu başarılı Gazeteci-yazar Özlem Gürses oldu. Kariyeri hakkında özellikle gençlere ilham verecek bilgiler paylaşan Özlem Gürses, özel anılarıyla programa renk kattı.

Programın bir diğer konuğu gazeteci ve magazin yorumcusu İlkay Buharalı oldu. Çalışmaları ve kariyeri hakkında bilgiler sunan Buharalı, geleceği yönelik hedeflerinin ve bu hedefleri için vermiş olduğu mücadelelerin altını çizdi.

Halen Habertürk TV’de haber spikerliğini yürüten Oya Çebi, programın bir başka konuğu olarak sevenlerine güzel anlar yaşattı. Kariyeri, çalışmaları ve hedefleri hakkında Hortoğlu’nun sorularını yanıtlayan Çebi, ayrıca okuduğu şiirle izleyicilere güzel bir armağanda bulundu.

Uzun yıllar birbirinden farklı televizyon kanallarında üst düzey yöneticiliklerde bulunan Hande Ertekin ise tecrübeleriyle gençlere yol gösterdi. Televizyon dünyasının bilinmeyen yönleri hakkında paylaştığı bilgilerle, TV ve medya alanında kariyer yapmak isteyen kişilere tavsiyelerde bulunan Ertekin, hareketli ve sempatik tavırlarıyla programa renk kattı.

Cengiz Hortoğlu’yla Başarı Hikayeleri programının bir başka konusu ise başarılı sunucu Ebru Keser oldu. Televizyon ve medya dünyasına dair güzel anılarını paylaşan Keser, başarılı olmak için neler yapılması gerektiğine dair kendi tecrübelerinden ipuçları verdi.

Birbirinden Değerli İsimler FikirX TV’de Cengiz Hortoğlu’nun konuğu olmaya devam edecek...

FikirX TV Youtube kanalı Genel Koordinatörü ve aynı zamanda Yediveren Yayınları Genel Yayın Yönetmeni olan Gökhan Alperen Bayrak ise, FikirX TV’nin Başarı Hikayeleri programlarının yanı sıra, birçok farklı başlıkta ve birbirinden değerli konuklarıyla yayın hayatına devam edeceğini belirtti.