Abone Ol

Cemil İpekçi gay evliliklerine karşı çıktı!

İzzet Paşa'ya konuk olan Cemil İpekçi ve Melek Baykal daha önce açıklamaladıkları özel hayatlarına dair en çarpıcı ayrıntıları ilk kez açıkladı.

Cemil İpekçi gay evliliklerine karşı çıktı!

Aykırılığı üstünde şık bir elbise gibi taşıyan düşüncelerinisöylemekten hiç korkmayan tasarımları gibi özgür Türkiye’nin en gözde modacısı Cemil İpekçi ve Sempatik, sıcak, başarılı tiyatro sanatçısı şimdilerin tv programcısı meleki gibi bir kadın Melek Baykal Cumartesi geceleri Skyturk360’ta yayınlanan İzzet Paşa’ya konuk oldu ve birçok samimi açıklama da bulundu.

Cemil İpekçi: "Babamı son 3 senedir sevdiğimi anladım"

Cemil İpekçi: "Hayatımda bir tek pişmanlığım var o da babama ’Seni Seviyorum’ diyemedim

Cemil İpekçi: "Çocuk istediğim için evlendim"

17 yaşında bir dini nikahla evlendim. Nişanlım evli olmadan elini tutturmuyordu. 2 yıl evli kaldım. Çocuğumuz olmadı, karıma suç atmıştım ama sorun bende çıktı.

Cemil İpekçi: "Tercihi farklı insanlar baskı görüyor"

Kendiyle sorunu olmayan insanlarla sorunum olmadı. Birinin gey olup olmaması değil ne kadar insan olduğuna bakarım. Yargılayan insanların kendiyle sorunu vardır. Normal heteroseksüel bir adamın, normal bir kadının benimle sorunum olmadı. Ama o kadından biraz güzelsem, hep sorun oldu. Ama ne yapayım o kadında kendine baksaydı. Kilo almasaydı, ter kokmasaydı…"Maalesef erkekler neresi parlıyorsa oraya bakıyor"

Cemil İpekçi: "Sitcom senaryosu yazıyorum ve inşallah Melek Baykal ile oynayacağım"

Cemil İpekçi: Kadın da adam da yemek yiyecek kardeşim. "Yemeği ayıra ayıra yiyenle ilk randevuda ayrılırım"

Cemil İpekçi: "Melike Demirağ’a çok aşıktım"Hayatta en saygı duyduğum insanlardan, bir yüzyılda Melike Demirağ gibi biri zor gelir. İnsan olarak bir daha zor gelir. Onun ağzından bir kötü kelime duymadım.

Cemil İpekçi: Yeğenimin biriyle yaşadığını duyduğum zaman düştüm bayıldım. Ben muhafazakar bir insanım.

Cemil İpekçi: "İkinci kitabım ’Günaha Mektuplar’da geçmişteki aşklarıma mektuplar yazacağım"

17 yıl uzun bir beraberlik yaşadım. En yakınımdakiler bile adını bilmiyorlar. 17 yıl aynı evi paylaştım. Adını bile bilmiyorlar. Adı Sadık’tı. Ve bir gün o aşkı taşıyamayacağımı düşündün. Birgün Bodrum’da kayalarda aşağı kendimi bıraktım “seviyorum” diye.  Maalesef o bir Cemil değildi. Ülkemizin güzel tarafları olduğu kadar, tabularla dolu bir tarafı da vardı. Onun evlenmesi gerekti…

Cemil İpekçi: "Erkek avcıdır, kadın ise av" Ama günümüzde erkekler kadın olmuş, kadınlar erkek…

Seni evinden almayan erkekten hayır gelmez, o herif, herif değildir… Bir kadın, kadın olduğunun farkındaysa bu dünyanın sahibesidir. Gey evliliğine karşıyım, ben feministleri de anlamam. Benim için insan hakları diye bir şey vardır. Ondan sonra a şıkkı b şıkkı gelir.. Kadınların feministim diye erkek gibi giyinmesini de yanlış buluyorum. Kadın kadın gibi olmalı, erkek de erkek gibi. "Hayatımda kadınlarla hiç sorun yaşamadım" En çok iki erkeğin çocuk evlat edinmesine karşıtım. Bir çocuğun kadını kokusu denen anneye ve erkek kokusu denen babaya ihtiyacı vardır.

Cemil İpekçi: Hayatımın yalnız bir dönemini yaşıyorum ve "aşkta çıtam çok yükseldi".

25 yaşlarında birini sevmiyorum, ben genç sevmiyorum. Benim yaşayacağım insan benim kadar açık ve rahat olmalı. "Aşk değil hayat arkadaşı arıyorum" Ama şu anda çok mutluyum diş fırçamın yanında başka bir diş fırçası yok…

Arkadaşımın,  Bekir’in çocuğu bana dedeciğim, dedem diyen bir torunum var. Allah yüzüme güldü…

Melek Baykal: "Ben anılarımı, duygularımı içimde yaşamayı seviyorum."

Ben aşklarımı duygularımı ortalıkta, magazinel yaşamayı hiç sevmiyorum.

Melek Baykal: "İlk evliliğimi Zafer Ergin ile yaptım"

İlk evliliğim Türkiye’nin yakından tanıdığı bir oyuncu, Zafer Ergin’leydi. Ben stajyerdim ona aşık oldum, o zaman yürütemedik. Bugün olsaydı belki yürütürdük. Olmadı ve ayrıldık….

Melek Baykal: "İkinci bir Almanla yaptım.

Bir partide tanışmıştım. Benle arkadaşlık edenler hemen evlenmek isterler" Ben şeyimdir….”Aman genç hanımlar anaç falan olmayın, benim anaç duygularım çok gelişmiştir… Adı Werner’di dünya yakışıklısı bir adamdı ve dünya yakışıklısı bir adamdı….Tanıştığımız partiye kadın elbisesiyle gelmişti… Partiye katılan gazetecilerde eşimle ilgileniyordu. Werner’de bara oturmuştu ve bana bir kart yollamıştı. Bir gazeteci arkadaşımızın evinde partide devam ediyorlardı. Ben de gitmek istedim. Ben öpmek istiyordu benim de tek bildiğim Almanca kelime nein’dı. Benimle yemek yemek istediğini söyledi, sora yemeğe çıktık, yanında lügat getirmişti. Sonra benimle evlenmek istedi…Sonra o zamanın maliye bakanında kız nasıl istenir diye sormuş…Sonra annemden apar topar istedi ve evlendik. Beş yıllık evli kaldık. İkinci eşimle kanunen ayrılmadık, hala evliyim, ayrılamadık. Bana tekrar evlenmeyi düşünüyor musun dedi? Yıl 1987’ydi ve 25 senedir biz hala evliyiz ve o da hala evlenmiyor… Ama "Çok iyi taliplerim olursa boşanırım"

Melek Baykal: "Konservatuardayken Selçuk Yöntem ve Zuhal Olcay evliydi. Hocalarımız duymasın diye saklardık"

Konservatuarda okurken, Zuhal Olcay, Selçuk Yöntem vardı,  Mehmet Ali ise sınıfın en küçüğüydü. Biz onunla hep oyunlarda karı-kocayı oynardık ve  "Mehmet Ali Erbil çok dayağımı yemişti"

CEMİL iPEKÇİ AK PARTİ'DEN TEKLİF ALDI MI?

CEMİL İPEKÇİ CANLI YAYINDA GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI.. VİDEO

CEMİL İPEKÇİ’DEN HALUK BİLGİNER’E YANIT.. VİDEO

CEMİL İPEKÇİ’DEN ÇOK ÖZEL AÇIKLAMALAR.. VİDEO

CEMİL İPEKÇİ’DEN SPİKERİ ŞOK EDEN AÇIKLAMA.. VİDEO

CEMİL İPEKÇİ VE SEVGİLİSİ ÖPÜŞÜRKEN YAKALANDI.. VİDEO