Abone Ol

Cemil İpekçi: En rüküş Hande Yener

Moda dünyasının duayen ismi Cemil İpekçi, Banu Noyan organizasyonuyla Maltepe Park ziyaretçileriyle buluştu.

Cemil İpekçi: En rüküş Hande Yener

Büyük ilgi gören imza günü ve söyleşide sevenlerinin sorularını yanıtlayan ünlü modacı, sanat dünyasına bomba gibi düşecek açıklamalar da yaptı.

Sahnelerin en rüküş ve en iyi giyinenlerini ilk kez açıklayan İpekçi, "Bana küsmesin ama en rüküş Hande Yener... Hadise ise umutsuz vaka hatta facia. Neden böyle bilemiyorum oysa Avrupa görmüş bir isim" dedi.

Sahnelerin en şık isimlerini de sıralayan Cemil İpekçi, "Gülben Ergen çok şık giyiniyor. Çok zarif her giydiğini yakıştırıyor. Kıyafeti taşımayı çok iyi biliyor. Ajda Pekkan da çok iyi. Bülent Ersoy'u çok giydirdim ancak çok yorucu" diye konuştu.

Şalvarın moda dünyasında önemli bir yeri olduğunu söyleyen İpekçi, "Şalvar bizim kültürümüz özümüzde  var. Ben yıllardır giyiyorum. Avrupa da şalvarı bizden aldı" açıklamasında bulundu.

Çok zayıf kadınları beğenmediğini de dile getiren İpekçi, ayrıca kadınların sadece siyah renge yönelmemesi gerektiğini, renkleri kullanmaları gerektiğini de belirtti.

Söyleşinin ardından Cemil İpekçi kıyafetlerinden mini bir defile yapıldı. Yeni sezon tasarımları çok beğenilen duayen modacı konuklarına ilkbahar yaz sezonuyla ilgili tüyolar da verdi.