Abone Ol

Cemil Baran Cem Garipoğlu'nun yerini canlı yayında açıkladı!

Gaziantep'li yerel gazeteci Cemil Baran, Seda Sayan'ın canlı yayınında Cem'in yerini açıkladı. İşte o şok iddia.

Cemil Baran Cem Garipoğlu'nun yerini canlı yayında açıkladı!

Habere göre; Seda Sayan'ın Susma adlı programına konuk olan, Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut'la, katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun amcası Hayyam Garipoğlu arasında 3 milyon euroluk helallik pazarlığına aracılık eden Gaziantepli yerel gazeteci Cemil Baran bugün yine katıldığı Seda Sayan'ın programında Cem Garipoğlu'nun yerini açıkladı.

Cem Garipoğlu Ermenistan'da...

Cemil Baran canlı yayında iddialarının Seda Sayan'ın  "Cem'in Ermenistan'da olduğunu nereden biliyorsunuz" sorusuna emekli bir generalin kendisine Cem'in yerini söylediğini açıkladı. Cemil Baran, Emekli Generalin önce Cem Türkiye ile arası açık bir ülkede dediğini ardından Cemin Ermenistan'a nasıl kaçırıldığını anlattığını açıkladı.

Başbakan ve Hükümetin Garipoğlu Ailesi'nin Cem'i ortaya çıkartmaları için tepesine bindiğini iddia eden Cemil Baran, Bütün Garipoğlu Ailesinin Metris Cezaevine gireceğini söyledi.

Cemil Baran ayrıca Hayam Garipoğlu'na seslenerek 8 – 10 gün içerisinde seni ve tüm sülaleni hapse tıktıracağım. Ben Cemil Baran olarak, senin adına açıklama yapıyorum, senin oyununu bozdum. Bu işe karışan herkesin ipliğini pazara çıkartacağım. Namusum ve şerefim üzerine söz veriyorum. Cem Garipoğlu'nu 8 – 10 gün içerisinde Ermenistan kimliği ile getirip teslim ettirmezsem namerdim. Hayam Garipoğlu'nun yanında çalışanlar Amerika, Rusya ve Ermenistan'a kaç kez gitti? Süreyya Karabulut'un para istemesindeki en büyük suçlu benim, sebebim benim. Zaten Cem arsızdır, intihar etmez dedin bana, yayına girmeden bana telefon açtı." Dedi.

Turuncutime