Abone Ol

Cem Yılmaz'ın Michael Jackson esprisi tartışma yarattı

Tolgshow'a konuk olan Cem Yılmaz'ın Michael Jackson esprisi çok konuşuldu.

Cem Yılmaz'ın Michael Jackson esprisi tartışma yarattı

Tolga Çevik'in sunduğu 'Tolgshow'un konuğu olan Cem Yılmaz'ın, Michael Jackson ile ilgili yaptığı espri, sevenlerini üçe böldü. Yılmaz'ın sözleri, çocuk istismarına yönelik mücadele edenlerden tepki çekti. Michael Jackson hayranları, Yılmaz'ın Jackson ile ilgili espri yapmasına tepki gösterdi. Cem Yılmaz'ın hayranlarının bir kısmı ise espriyi komik bulduklarını ifade etti.

Cem Yılmaz, FOX TV’de Tolga Çevik’in sunumu üstlendiği Tolgshow’un konuğuydu.

Yönetmen, programda Tolga Çevik’e “Cem Yılmaz anlatsın Russell Crowe ile anısını, sen de Michael Jackson ile anını anlat” dedi. Bunun üzerine Cem Yılmaz da “Michael Jackson’la anısı inşallah çocukluğunda değildir” cevabını vererek gülmeye başladı.

Sözcü'nün haberine göre işte bu sözler izleyenleri ikiye böldü. İzleyicilerin çoğunluğu, Michael Jackson’ın pedofili olduğuna dair davaları hatırlatarak, Cem Yılmaz’ın esprisini beğenmedi ve yersiz buldu. Bir kısım ise espriye güldüklerini ifade etti.

Bölünme sadece iki kutuplu değildi. Sosyal medyada ve sözlüklerde Michael Jackson hayranları da tartışmaya katıldı. Jackson fanları, Cem Yılmaz’a büyük tepki göstererek, “Efsaneyle ilgili böyle espri yapamazsın” tepkisini yöneltti.