Abone Ol

Cem Yılmaz’ı deli gibi kıskanıyorlar

Pelin Çini, Radionair’da sunduğu Çini Mürekkebi programında 28 şubat perşembe günü Can Yılmaz ve Zafer Alagöz’ü ağırladı.

Cem Yılmaz’ı deli gibi kıskanıyorlar

2 saat süren yayında espriler havada uçuştu. Can Yılmaz’ın Zafer Algöz’ü sürpriz yapıp “Abi bir arkadaşımızın sergisi var mutlaka görmemiz lazım” diyerek emrivaki şekilde konuk ettiği programa Cem Yılmaz ve Özge Yılmaz Çevik’de telefonla katıldı. Konuşulan konular sırasıyla şöyle:

“Çin malı Cem Yılmaz esprisi bitti artık!”

Can Yılmaz, Çini’nin “Çin Malı Cem Yılmaz denmesi canını sıkıyor mu?” sorusuna “Hayır ama ben 1968 yılında Cem Yılmaz’ın abisi olarak doğdum mu diyeyim? Bu durum pek bir şey ifade etmiyor bana. Biz Cem’in stand-up’ındaki o espriyi de birlikte bulduk. Ancak beş yıldır aynı şeyi duymaktan bıktım. Pırıl pırıl gelen bir yeni nesil var, onlardan daha yaratıcı şeyler bekliyorum. Eleştirenler de rahatlayacaklarsa imza toplayıp beni Cem Yılmaz’ın abisi olmaktan azletsin yahu!” diye cevap verdi.

“Cem Yılmaz’ı deli gibi kıskanıyorlar”

Zafer Algöz: “Ali Baba ve Yedi Cüceler’in gişede hüsrana uğradığına dair yazılanları kafama takmıyorum. Kaldı ki Nuri Bilge Ceylan’ın Cannes’da ödül alan filmi Fransa’da rekor kırarken bizde 280 bin kişi tarafından izlendi. Yani gişe ve başarı doğru orantılı değil. 25 sinema filminde oynadım Cem Yılmaz’ınkilerki kaliteyi diğerlerinde bulamadım. Ancak ne yazık ki insanlar çıtanın bu kadar yükseğe konulmasından rahatsız. Oysa insanın neye güldüğü onun zeka seviyesini gösterir. Önemli olan ince espriyi yakalayabilmek. Cem Yılmaz’ın filmlerinde de öyle bir derinlik var. Cem Yılmaz’ın bu kadar eleştirilmesinin nedeninin de onun deliler gibi kıskanılması olduğunu düşünüyorum. Çünkü o seviyede iş yapmak çok zor!”

“Yeni filme yazın başlıyoruz”

Can Yılmaz: “Bu gişe meselesinden sonra yazılan Cem Yılmaz artık film yapmasın laflarını saçma buluyorum. Evet, memlekette hakikaten film çekmemesi gereken adamlar var ama o biz değiliz. Yeni filmin hazırlıklarına da başladık. Çekimler yazın…”

“O Ses Türkiye’den sonra albüm çıkarmaya karar verdim”

Zafer Algöz: “Nejat İşler rahatsızlandığı zaman acil İstanbul’a getirilmesi gerekiyordu. Acun Ilıcalı büyük bir dostluk örneği göstermiş ve hiçbir ücret talep etmeden uçağını vermişti. O Ses Türkiye Yılbaşı özel çekimi için teklif geldiği zaman bu nedenle tereddüt etmeden kabul ettim. Zaten şarkı söylemeyi de çok severim. Ayrıca o yarışmadan sonra Hakan Altun’un menajerinden albüm teklifi geldi. Kabul ettim. Bunu da ilk kez buradan açıklıyorum. Prodüktörlüğünü Hakan’ın yapacağı benim seçtiğim şarkılardan oluşacak bir Türk Sanat müziği albümü hazırlıyorum!”

“Televizyon programına hazırlanıyoruz”

Zafer Algöz ile Can Yılmaz yakında bir televizyon programı ile izleyici karşısında olmaya hazırlandıklarının sinyalini verdi. Algöz: “Can hocam ve ismini açıklamak istemediğim kadın oyuncu arkadaşla bir komedi yarışmasına hazırlanıyoruz. Yakında duyarsınız.”