Abone Ol

Cem Yılmaz-Serenay Sarıkaya aşkı Ebru Yaşar'a yaradı!

Medyafaresi.com- Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın, sevgilisi Serenay Sarıkaya için yaptığı paylaşım, en çok, şarkıcı Ebru Yaşar'a yaradı! Yaşar'ın 2012'de çıkardığı “Yeşillenirim” albümünde yer alan “Ateşten Gömlek” şarkısı, Yılmaz'ın paylaşımının ardından patlama yaptı.

Cem Yılmaz-Serenay Sarıkaya aşkı Ebru Yaşar'a yaradı!

Derya Özkök/ Medyafaresi.com Özel haber

Cem Yılmaz ile çekilen bir fotoğraflarını ilk kez Instagram hesabında paylaşan Serenay Sarıkaya'dan sonra, aynı gün ünlü komedyen de ilginç bir paylaşım yaptı. Yılmaz'ın paylaştığı şarkının sözlerindeki 'Yar diye bastım bağrıma, seni seviyorum' sözleri dikkat çekmişti.

Cem Yılmaz-Serenay Sarıkaya aşkı Ebru Yaşar'a yaradı! - Resim: 1

Ebru Yaşar’ın 2012 de çıkardığı ''Yeşillenirim'' albümünde yer alan ''Ateşten Gömlek'' şarkısı Cem Yımaz'ın paylaşımı sonrasında büyük bir patlama yaptı. Şuan YouTube ve diğer müzik platformlarında yükselişte olan şarkı, sosyal medyayı adeta çalkaladı.

Yoldan geçen arabalardan tutun da yeniden hizmete açılan kafelere kadar birçok yerde “Ateşten Gömlek” dinleniyor. Kısacası Cem Yılmaz'ın Serenay aşkı, en çok Ebru Yaşar'a yaradı. Tabiri caizse “Vurdu, gol oldu!”

İşte “o” şarkı:

Şarkının sözleri:

Yanmasını bildin narına
Kül olmasını da bilirim
Yar diye bastım bağrıma
Şikayetçi de hiç değilim
Seviyorum seni
Seni seviyorum
İçim gidiyor sana
Üstüne titriyorum
Aşkın ateşten gömlek
Olsa da yine yine yine yine yine
Giyeceğim bedeli kara zindan
Deseler bile, gireceğim
Aşkın ateşten gömlek
Olsa da yine yine yine yine yine
Giyeceğim bedeli kara zindan
Deseler bile, gireceğim
Can dediğin şey senden ibaret
Yani kısaca sana emanet
Leyla'yla Mecnun'dan daha da beterim
Ölürsem hakkını, bana helal et
Seviyorum seni
Seni seviyorum
İçim gidiyor sana
Üstüne titriyorum
Aşkın ateşten gömlek
Olsa da yine yine yine yine yine


EBRU YAŞAR KİMDİR?

Ebru Yaşar, Ağrı kökenli memur bir ailenin çocuğu olarak 8 Ağustos 1977’de Ankara’da dünyaya gelmiştir. İTÜ Türk Sanat Müziği Bölümü’nden mezundur. 1995 yılının Mayıs ayında Bu Sahilde adlı ilk albümünü piyasaya çıkaran Ebru Yaşar, 1999 yılının Şubat ayında “Seni Anan Benim İçin Doğurmuş” adlı şarkısını piyasaya sürdü. Bu şarkı Türkiye genelinde çok ses getirmiş, kendini Türk müzik piyasasında ispatlamıştır.

2003 Mayıs ayında Ebru Yaşar “Aşkımız Buraya Kadar” adlı albümünü çıkardı ve bu albümünden “Aşkımız Buraya Kadar”, Yeminim Var” ve “O Değil” gibi birçok hit şarkıya imza attı. 2006 senesinin Haziran ayında Yaşar “Yeşillenirim” adlı albümünü piyasaya sürdü.

Bu albüm Ebru Yaşar’ın en çok satan albümlerinden biri oldu.
26 Haziran 2015 tarihinde işadamı Necat Gülseven ile Marmaris Bozburun'da evlenen Ebru Yaşar'ın bu evlilikten, Hasan Poyraz ve Ebru Su isimli ikizleri bulunmaktadır. Ebru Yaşar, Aslan burcudur.

Albümleri:
1995: Bu Sahilde
1997: Sevenler Ölmez
1999: Seni Anan Benim İçin Doğurmuş
2003: Aşkımız Buraya Kadar
2006: Yeşillenirim
2008: Seviyorum Seni
2011: Delidir
2013: Sanat-ı Ebru
2017: Haddinden Fazla