Abone Ol

Cem Yılmaz lüks villasını 100 Milyona satışa çıkardığı haberlerini yalanladı: Hiç komik değil

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, sosyal medyadaki paylaşımlarıyla sık sık gündem oluyor. Özel hayatı ve açıklamalarıyla da çok konuşulan Cem Yılmaz bu defa lüks villasıyla gündeme geldi. Yılmaz’ın İstanbul'un en gözde semtlerinden Levent’teki villasını 100 milyon liraya satışa çıkardığı iddia edildi.

Cem Yılmaz lüks villasını 100 Milyona satışa çıkardığı haberlerini yalanladı: Hiç komik değil

Komedyen Cem Yılmaz, hakkında çıkan "evini satışa çıkardı" haberlerine yanıt verdi. Yılmaz, '"Evini satıyor' haberi artık şakadan çıktı ve maksatlı bir şeye dönüştü ! Çok eğleniyorsunuz belli ama bu haberin amacı tam olarak nedir acaba? " dedi.

Yılmaz, Levent'teki villasını 100 milyon liraya satışa çıkardığına dair haberleri yalanladı. Sosyal medya hesabından açıklamaya yapan Yılmaz'ın paylaşımı şu şekilde:

"Bugün tuhaf bi şekilde curcuna yapılan fotoğraf, drone cekimi vs ile haber yapılan “evini satıyor” haberi artık şakadan çıktı ve maksatlı birşeye dönüştü ! Çok eğleniyorsunuz belli ama bu haberin amacı tam olarak nedir acaba ? Uydurma oldugu gibi evin üstünde drone ne ?!?! O kısmı enteresan…Gülmedim komik değil."

NE OLMUŞTU?

10 Haber'den Müge Dağıstanlı ünlü komedyen Cem Yılmaz, Levent'teki lüks villasını 100 milyon TL'ye satışa çıkardığını iddia etmişti.

İddiaya göre: Yılmaz, emlakçısına ilanı internete koymamasını söyledi. Usta oyuncu, bu durumun gizli kalmasını istemişti.

4400 LİRADAN 7500 LİRAYA YÜKSELDİ

Şubat gösterisinin biletleri yedi dakika içinde tükenen Cem Yılmaz’a yoğun ilgi zammı da beraberinde getirdi. VIP biletleri 4400 liradan 7500 liraya yükseldi.