Abone Ol

Cem Uzan'ın eski baldızı hangi dizide oynayacak?

Alara Koçibey ile boşanma süreci hala devam eden Cem Uzan'ın baldızı, Seben Koçibey ünlü bir dizide Komiser rolünü oynayacak.

Cem Uzan'ın eski baldızı hangi dizide oynayacak?

Kanal D’nin farklı formatı ile dikkat çeken yarı belgesel, dokü-drama dizisi Kanıt’a yeni bir isim daha katıldı. Magazin ve televizyon dünyasının yakından tanıdığı Seben Koçibey diziye dahil edildi.

Abdullah Oğuz, Orhan-Selim ikilisine düşündüğü takviyeyi okyanus ötesinden buldu. Yakın dönemde bazı dizilerin stil danışmanlığını yapan Koçibey, Amerika’da kriminoloji (suç bilimi) eğitimi aldı.

Seben Koçibey dizide  Amerika’da kriminoloji eğitimini tamamladıktan sonra, üç yıl  Los Angeles Polis Departmanı’nda çalışmış ve FBI’ın çeşitli eğitim programlarına katılmış, Türkiye’ye döndükten sonra da İzmir Emniyeti’nde çalışmaya başlamış Ayça Bayraktar isimli başarılı bir polisi canlandıracak.

Olay yerinde olay çıkacak

36. bölümden itibaren Kanıt’ta izleyeceğimiz Komiser Ayça, peşine düştüğü katilin izine İstanbul’da rastlayacak. Amirlerinden izin dahi almadan apar topar İstanbul’a gelecek olan Komiser Ayça’yı burada büyük bir sürpriz bekliyor olacak.

Kanıt’ın yere göğe sığmayan heyecanlı ve agresif  Komiseri Selim, daha ilk karşılaşmada Ayça’ya cehennem ızdırabı yaşatacak. Ayça ise bunun altında kalmayacak. Öte yandan Kanıt’ın  bu gece yayınlanacak bölümünde ilk defa iki konu birden ele alınacak.

Bugüne kadar her hafta bir cinayeti çözen Başkomiser Orhan ve Komiser Selim’in işi bu kez çok zor. Katili yakalamak sanıldığı kadar kolay olmayacak. Kanıt yeni bölümüyle Pazartesi saat 23:00’da Kanal D ekranında.