Abone Ol

Cem Uzan ve Cüneyt Zapsu nerede buluştu? Ne konuştu?

MEDYAFARESİ ÖZEL - Bu haber çok konuşulacak. Cem Uzan ile Cüneyt Zapsu, nerede ne hakkında konuştu? Medyafaresi, Cem Uzan'a ulaşarak buluşmayı sordu.

Cem Uzan ve Cüneyt Zapsu nerede buluştu? Ne konuştu?


Geçtiğimiz günlerde Kanlıca'da bir yalıda çok özel bir yemek vardı. Bu yemeğin seçkin davetlileri arasında iş dünyasının ve TÜSİAD'ın  önde gelen mensupları da vardı.

Yemeğe ilerleyen saatlerde Cüneyt Zapsu da katıldı. Zapsu'nun yemeğe katılma nedeni, davetliler arasında bulunan Cem Uzan ile görüşmekti. Nitekim ikili, diğer misafirlerden ayrılıp bahçede bir köşeye çekilerek uzun süre baş başa görüştüler.

Edinilen bilgiye göre konu Libananco davası idi. Türkiye'nin 20 milyar dolar kaybetme riski karşısında Cüneyt Zapsu, Cem Uzan'a, Libananco davası için 5 milyar dolar ödemeyi teklif etmiş. Cem Uzan ise, yapılan teklifi kabul etmemiş. Uzan, eski dostu olan Zapsu'nun tüm ısrarlarına rağmen bir rakam telaffuz etmemiş. "Teklif ettiğniz rakamı yükseltin, tekrar görüşelim" demiş.
Uzan ve Zapsu'nun önümüzdeki günlerde yeniden bir araya geleceği ve Libananco davasının Kasım ayı duruşması öncesinde bir anlaşma olma ihtimalinin Türkiye tarafından özellikle istendiği kulislerde konuşuluyor.

Uzan – Zapsu zirvesi ile ilgili haberleri teyit etmek için Medyafaresi  yine bir ilke İmza atarak, Cem Uzan'a ulaşmayı başardı.

Uzan, toplantıyı teyit etti ve içerik hakkında bilgi vermekten sakındı. Uzan'a kendisi ile ilgili haberleri sorduğumuzda, bu haberlerin asılsız ve maksatlı olduğunu söyledi ve bu konuda çıkan haberlerle ilgili olarak yasal işlem başlatacağını söyledi.

MEDYAFARESİ