Abone Ol

Cem Küçük: Şovmen Beyaz bedelini ödesin!

Cem Küçük, Beyaz Show programına telefonla bağlanan Diyarbakırlı Ayşe Öğretmen olayı yüzünden Beyazıt Öztürk'ün bedel ödemesi gerektiğini yazdı.

Cem Küçük: Şovmen Beyaz bedelini ödesin!

Beyazıt Öztürk'ün özür dilemesinin de kendisini tatmin etmediği anlaşılan Cem Küçük, Beyaz'a ilişkin bir yazı kaleme aldı.

Cem Küçük, "Doğan Medya bu rezalete imza attığı için Beyazıt Öztürk’ü de cezalandırmak zorundadır. Şovmen Beyaz yaptığının bedelini ödemek zorundadır" dedi.

İşte Cem Küçük'ün bugünkü yazısından ilgili bölüm;

"Doğan Medya Grup’un başına Mehmet Ali Yalçındağ geldi. Biz de burada kendisine başarılar diledik ve yeni görevinden ötürü tebrik ettik. Asla önyargılı olmadık.

Aynı şekilde CNN Türk’ün de başına Erdoğan Aktaş, Kanal D’nin başına Barış Tünay geldi. Yine kendilerini tebrik ettik ve başarılar diledik.

Doğan Medya yerli ve milli konularda artık duyarlı olacağına ve terör örgütlerine asla taviz vermeyeceğine söz verdi. Öte yandan son dönemde yaşananlar bize bambaşka şeylerin döndüğününü gösteriyor.

8 Ocak cuma günü Beyazıt Öztürk’ün şovunda bir PKK’lı yayına bağlandı ve resmen PKK terör örgütü propagandası yaptı.

28 Şubat sırasında darbeci Çevik Bir’e övgüler düzen her devrin adamı Beyazıt Öztürk de PKK’lı tipe tam destek verdi ve alkışlattı.

Doğan Medya açıklamasında telefonla bağlanan PKK’lıya yükleniyor ama PKK’lıya tam destek veren Beyazıt Öztürk’ü savunuyor. Bu kabul edilemez.

Doğan Medya bu rezalete imza attığı için Beyazıt Öztürk’ü de cezalandırmak zorundadır. Şovmen Beyaz yaptığının bedelini ödemek zorundadır.

Hani hem Aydın Doğan hem Mehmet Ali Yalçındağ Doğan kanallarında ve gazetelerinde terör örgütü yandaşlarına ve propagandistlerine geçit vermeyecekti?Biz bu sözlere inanmak istedik ve Doğan Medya’ya yeni kredi açtık.

Kişilerle asla meselem olmadığını, benim meselemin prensiplerle ve devletimizin bekası ile ilgili olduğunu 1000 kere yazdım."

Cem Küçük: Şovmen Beyaz bedelini ödesin! - Resim: 1Beyazıt Öztürk'e soruşturma şoku!

Cem Küçük: Şovmen Beyaz bedelini ödesin! - Resim: 2Beyaz Ayşe Çelik için özür diledi

Cem Küçük: Şovmen Beyaz bedelini ödesin! - Resim: 3Kanal D’den Beyaz Show açıklaması