Abone Ol

Cem Küçük: Gülben Ergen'e rant akıtan bedel öder

Star Gazetesi yazarı Cem Küçük Gülben Ergen'le ilgili bir yazı kaleme aldı.

Cem Küçük: Gülben Ergen'e rant akıtan bedel öder

Cem Küçük, Ergen için şu satırları kaleme aldı: “Bukalemun gibi olduğunu ve hiçbir karaktere sahip olmadığını örneklerle ispatladığım ve hem devlet kurumlarının rantını yiyen hem de Türkiye DAEŞ’e yardım ediyor diyen hainlerin goygoyunu yapan bir magazin kadını bana da küfürler ve hakaretler yağdırmış. Ben hiçbir meseleyi şahsi almam. Şahsıma saldırıları önemsemem ve ben böyle basit işlere girmem ama Türk milletine ve devletine ihaneti de affetmem. Hele bu devlete ve millete ihanet edenler bir de bunun üstüne devlet kurumlarından rant götürmeye kalkıyorsa onları daha da rezil ederim.”

‘Bu çifte rant akıtan bedelini ağır öder’
Küçük ayrıca, “Bundan böyle MİT TIR’larını durdurma ihanetini destekleyen bu çifte tek bir devlet ya da belediye kurumundan rant akarsa o kişiler de bedelini ağır öder” diye yazdı.

‘İntihar etmek isteyenlerin önünde durulmuyor’
“Bana küfreden bu magazin kadını son 5 senede devlet kurumlarından kazandığı trilyonların vergisini ödedi mi? Yoksa uydurma sahte faturalarla gider göstererek devletten vergi kaçırmak için suç mu işledi? 40 trilyonu aşkın oranda vergi kaçakçılığı yaptı mı?” sorularını yönelten Star yazarı, Ergen’in eşi Erhan Çelik içinse şunları yazdı: “Muhafazakar kökenli olup şimdi otoparkçılık yapan bu ex-spiker doğru tavrı almadı ve karısının her yaptığına sorgusuz sualsiz destek oldu. MİT TIR’larının durdurulma ihanetini alkışlayan karısının bu hain tavrını destekledi. Dolayısıyla artık yapacak bir şey yok. İntihar etmek isteyenlerin önünde durulmuyor. Bu manzara üzücü ama bir yazar olarak hakikatleri ifade etmek de benim milletime karşı görevimdir…”