Abone Ol

Canlı yayında ışıklar yanıyor kavgası: AYM darbe iması yapıyor!

Anayasa Mahkemesi üyesi Engin Yıldırım'ın 'ışıklar yanıyor' tweeti üzerinden Prof. Dr. Ersan Şen ile Cem Küçük arasında 'darbe iması' tartışması yaşandı.

Canlı yayında ışıklar yanıyor kavgası: AYM darbe iması yapıyor!

HaberTürk'te Kübra Par'ın sunduğu programda Anayasa Mahkemesi üyesi Engin Yıldırım'ın 'ışıklar yanıyor' tweeti üzerinden Prof. Dr. Ersan Şen ile Cem Küçük arasında 'darbe iması' tartışması yaşandı.

"Anayasa Mahkemesi'nin bir üyesinin aynen bir milletvekilinin attığı tweet ile Meclis yapısı değişmez, hükümet sistemi değişmez. Anayasa Mahkemesi'nin yapısı da değişmez" diyen Ersan Şen'e Cem Küçük, "Bizim itirazımız ona değil, siyasiler bir karar verdiği zaman millete hesap veriyor" dedi. Küçük, Anayasa Mahkemesi'nin ve Engin Yıldırım'ın darbe iması yaptığını öne sürdü. Ersan Şen de "Ben imayla uğraşmam kardeşim" ifadesini kullandı.

Engin Yıldırım'ın attığı tweet üzerinden Anayasa Mahkemesi'ne saldırılmasının büyük bir haksızlık olduğunu dile getiren Şen'e Küçük, "Işıklar yanıyor' demek darbe iması değil mi?" diye sordu. Şen de "Gargaraya getiriyorsun. Kimse burada darbe seviciliği yapmıyor. Eğer işlediği bir suçsa disiplin soruşturması orada" diye konuştu.

İŞTE O ANLAR