Abone Ol

Cem Küçük: Ahmet Hakan, FETÖ tetikçiliği yaparak suç işlediğini itiraf etti

Cem Küçük bugünkü köşesinde Hüseyin Gülerce'yi hedef alan yazarların FETÖ ile mücadelede tartışılan sicillerini yazdı

Cem Küçük: Ahmet Hakan, FETÖ tetikçiliği yaptı

Cem Küçük, golf sopasıyla dövülen Serap Çil olayında Fatih Altaylı'yı kurtaran kişinin, FETÖ'cü eski İstanbul İstihbarat Şube Müdürü Ali Fuat Yılmazer olduğunu yazdı.

Hüseyin Gülerce ile onu eleştiren yazarlar arasındaki polemiğe Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük de dahil oldu.

Bir dönem Gülen Cemaati'nde önemli görevler üstlenmiş Gülerce, gündemden düşmüyor.

Cumhuriyet ve Sözcü gazetesi davalarında tanık olarak ifade vermesi, başta Fatih Altaylı olmak üzere çok sayıda yazarın tepkisini çekti. Medyadaki bu kavgaya katılan Cem Küçük, Gülerce'ye yüklenen yazarların FETÖ ile mücadele sicillerini bugünkü köşesinde tek tek sıraladı.

"ALTAYLI FETÖ'YE GEBE KALMIŞTIR"

"Fatih Altaylı denilen adam Ali Fuat Yılmazer'le ne kadar samimi olup beraber Ciner Medya binasında öğle yemeği yediğini kendi yazan adamdır. Benim defalarca yazdığım golf sopasıyla dövülen Serap Çil skandalı çok açıktır. O dosyayı kapatıp Altaylı'yı kurtaran Ali Fuat Yılmazer'dir. O yüzden Altaylı FETÖ'ye gebe kalmıştır. Ben 2014'te bunu defalarca yazdım ve Altaylı da reddedemedi.

Altaylı Teke Tek programına defalarca Mehmet Baransu denen alçağı çıkartıp FETÖ propagandası yaptırmıştır. 2014'te Altaylı'nın yönettiği gazete FETÖ bülteni gibi çıkmıştır. Benim bu haklı iddialarım nedeniyle Altaylı'nın köşesinden kovulduğunu yardımcısı Doğan Satmış, Cumhuriyet'te 2015 Mayıs'ında yazmıştır. Şimdi bu Altaylı utanmadan başkalarına suç atıyor.

"YILMAZ 2004'TE FETÖ'YE YALTAKLANAN RÖPORTAJI MİLLİYET'TE YAYINLADI"

Mehmet Yakup denen adam 2004'te Gülen'e yaltaklanan bir röportajı Milliyet'te yayınlayan ve 2014-16 arasının büyük FETÖ tetikçisi. Mehmet Tezkan da 2014-16 döneminde FETÖ'nün amaçlarına hizmet etmiş bir adam.

Ahmet Hakan ve Akif Beki adlı ikiz kardeşlere dair ne yazsak az. Biz muhafazakârların içinden bu iki tip çıktığı için tüm muhafazakâr insanlar utanıyor. Ahmet Hakan 2014-16 arası FETÖ tetikçiliği yaparak suç işlediğini kendi bile itiraf ediyor.

"AKİF BEKİ 7 HAZİRAN SONRASI ERDOĞAN'I SATTI"

Akif Beki ise 7 Haziran 2015'te artık iktidardan düştü diye anında Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ı satan bir tip. Zaten kovulmanın, medeni ölü olmanın eşiğinde. Akif ikinci Levent Gültekin olmaya hazırlanıyor. Tüm bu manzara, yani bu tiplerin Gülerce'ye topluca saldırması Hüseyin Bey'in millet ve DEVLET nezdindeki itibarını arttırıyor. Daha çok Gülerce'ye ihtiyacımız var.