Abone Ol

Cem Çınar ve Onur Taşkan'ın Yeni Şarkısı Karşılıksız Çıktı

Cem Çınar ve Onur Taşkan'ın tekli çalışması 'Karşılıksız' yayınlandı.

Cem Çınar ve Onur Taşkan'ın Yeni Şarkısı Karşılıksız Çıktı

Belemir Çelebi / Berlin / medyafaresi.com

Cem Çınar ve Onur Taşkan'ın yeni tekli şarkısı 'Karşılıksız' DMC etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini aldı. Şarkının sözü müziği Cem Çınar imzalı. Karşılıksızın prodüktörlüğünü ve düzenlemesini ise Onur Taşkan üstlendi. Şarkının mutfağından sahnesine kadar tüm aşamaları üstelenen ikilinin video klibi Mahir Uysal imzası taşıyor.

Cem Çınar ve Onur Taşkan'ın en son çıkardıkları 'Olan Biten' ve 'Hayalim Sendin'den sonra, bu kez ikili Karşılıksız ile çıktılar karşımıza.

Cem Çınar ve Onur Taşkan'ın Yeni Şarkısı Karşılıksız Çıktı - Resim: 1

Cem Çınar'ın Bu Nasıl Sevgi ve Git Diyorsun gibi şarkılarla tanıdım ben. Duygusal şarkı ihtiyacımı karşılayan biri kendisi. Her şarkısı ayrı bir duyguma dokunuyor benim. Düz gitarla söylenen şarkıları çok seven biri olarak, Cem Çınar favori sanatçılarımın arasında yer alıyor.

Karşılıksız ayni şekilde hepimizin içinde bir yerlere dokunanan bir şarkı olarak tanımlıyorum ben. Dinlerken insanın içinde kafayı pencereye yaslayıp, uzun bir araba yolculuğu yapma ihtiyacı doğuyor sanki. Ayrıca sonbahara giriş yaptığımız bu günlerde, tam sonbahara yakışan bir şarkı olmuş.

Cem Çınar ve Onur Taşkan ikilisine başarılar diliyorum ve şarkının linklerini buraya bırakıyorum. Dinleyenler dinlemeyenlere söylesin..

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=vwtCREePg30

Spotify: https://open.spotify.com/track/5aDG23aKaljM0MEaE0wHih?si=dc0214a85e6044ba