Abone Ol

Çatlak Şanzel’in cinayet itirafına güldü mü? Armağan Çağlayan’a tepki yağdı

‘Çatlak Şanzel’ ismiyle tanınan şarkıcı Şanzel Çetin, program yapımcısı Armağan Çağlayan’ın YouTube’daki programına konuk oldu. Şanzel’in ‘babaannemi öldüren doktoru öldürdüm ve daha sonra alışkanlık yaptı’ ifadeleri sonrası Çağlayan’ın kahkaha atması sosyal medyada tepki çekti.

Çatlak Şanzel’in cinayet itirafına güldü mü? Armağan Çağlayan’a tepki yağdı

Armağan Çağlayan’ın dün yayınlanan programında şarkıcı Şanzel, bir doktoru öldürdüğünü ve 7 sene hapis yattığını şu ifadelerle anlattı:

“Babaannem yanlış ameliyatla vefat etti ve babaannemi öldüren doktoru öldürdüm. 7 sene 2 ay 10 gün cezaevinde yatarak kurtuldum, ondan sonra da alışkanlık yaptı. Birkaç kere de yaralamadan cezaevine girdim.”

İşte o video...

Sosyal medya kullanıcıları ‘Çatlak Şanzel’in ifadelerine ve Armağan Çağlayan’ın kahkahasına tepki gösterdi.

"ADAMLARIN KAFASINDA ŞİŞE KIRIYORUM"

Hayatına Ankara'da devam eden Çetin, yıllardır gece kulüplerinde ve pavyonlarda şarkı söylediğinden bahsederken "Her gün bir adamın kafasında şişe kırıyorum. Herkes çok ön yargılı. 'Çatlak Şanzel adamın kafasında şişe kırdı' diyorlar ama neden yaptı diye sormuyorlar" dedi.

"BANA KAÇA ÇIKARSIN DİYE SORUYORLAR"

Dobra açıklamalarında devam eden şarkıcı, "Ben çalışırken masalara gitmiyordum ama iki senedir gidiyorum. Gidip 'Merhaba efendim, hangi şarkıyı istersiniz?' diye soruyorum. Adam da bana 'Kaça çıkarsın?' diye soruyor. Sen ne diyorsun terbiyesi insan deyip şişeyle kafasına vuruyorum. Aslında adamında suçu yok, benden önce çıkanlar öyle yapmışlar" ifadelerini kullandı.