Abone Ol

Cansu Taşkın ve Ahmet Dursun interneti salladı!

Google'ın geçen hafta en çok aranan ismi manken Cansu Taşkın oldu. 

Cansu Taşkın ve Ahmet Dursun interneti salladı!

CANSU TAŞKIN FOTOGALERİ

Peki Google'da Türk insanı başka ne aradı?

ÖSYM

YGS sonrası öğrenciler Google'da 'ÖSYM' araması yaparak sınav sonuçlarını öğrenmeye çalıştı.

İlkbahar ekinoksu

Gece ile gündüzün eşit olduğu gün olan 21 Mart'ta 'İlkbahar Ekinoksu' şeklinde yapılan aramalarda bir hayli artış yaşandı.

Güneş tutulması

20 Mart TSİ 10:30 sularında başlayan Güneş Tutulması 13:30'a kadar sürdü.

Çanakkale Zaferi

Çanakkale zaferinin yıldönümü olan 18 Mart'ta Google her ne kadar bu özel güne doodle hazırlamamış olsa da, kullanıcılar Çanakkale Zaferi şeklinde yoğun bir arama yapmayı ihmal etmedi.

Ahmet Dursun

Sağlık sorunları nedeniyle Survivor'a veda eden Ahmet Dursun, hakkında çıkan 'Merve Aydın ile aşk yaşıyorlar' iddialarına "Merve benim kardeşim" diyerek yanıt verdi.

Emmy Noether

Google, Emmy Noether'ın 133. doğum yılı nedeniyle doodle oluşturdu. Emmy Noether, yüksek matematikçi ve teorik fizikçidir modern cebire önemli katkıları vardır. Babası Max Norther de matematikçidir ve cebirsel geometride bazı teoremleri ile tanınmaktadır.

Nevruz

21 Mart bahar bayramı olarak her yıl 21 Mart'ta kutlanırken, Google aramalarının bu özel günden etkilenmeyeceği elbette düşünülemezdi.

Yeşim Ceren Bozoğlu

Yeşim Ceren Bozoğlu dün ayrıldım dediği O Hayat Benim dizisine geri dönüyor.

Küsuf namazı nedir

Güneş Tutulması sırasında kılınan Küsuf namazı hakkında bilgi almak isteyenler Google'a başvurdu.

Seyit Onbaşı

Çanakkale'de 276 kiloluk top mermisini tek başına sırtlayıp İngiliz zırhlısını vuran Seyit Onbaşı 18 Mart günü Google'a damgasını vurdu.

Sinan Akçıl, Ebru Şallı

Ebru Şallı’nın Sinan Akçıl’ı bir kadınla mesajlaştığı için terk ettiği öne sürüldü. İddiaya göre o kadın, müzik piyasasında ‘Ayshe’ adıyla tanınan Ayşe Özdemir.

Ezgi Mola

Cuma günü vizyona giren Kocan Kadar Konuş filminin başrol oyuncularından Ezgi Mola Google'da damga vuran isimlerden...

Domuz gribi belirtileri

Domuz gribiyle ilgili birbiri ardına yaşanan gelişmeler neticesinde vatandaşlar Google'a girip gribin belirtilerini öğrenmeye çalıştı.

Rüzgar Erkoçlar

Rüzgar Erkoçlar imaj değiştirdi. Cinsiyet değiştirdikten sonra gözlerden uzak kalmaya çalışan Rüzgar Erkoçlar'ın yeni imajı ile Cihangir'de fotoğraflandı.

Ay tutulması

Güneş Tutulmasının ardından sıra Ay Tutulmasında... 4 Nisan 2015 tarihinde gerçekleşecek olan Ay tutulması şimdiden Google'da en çok arananlar listesine girdi bile...