Abone Ol

Cansu Çetin taraftarın ilgisine çok şaşırmış: Hiç bu kadar sevilmemiştim

Fenerbahçe Opet kadın voleybol takımı oyuncusu Cansu Çetin, Galatasaray Daikin zaferi sonrası lig ve CEV Şampiyonlar Ligi'nde şampiyonluk hedeflerini ve taraftar sevgisini anlattı.

Cansu Çetin taraftarın ilgisine çok şaşırmış: Hiç bu kadar sevilmemiştim

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı'nın milli oyuncusu Cansu Çetin, takımının hem ligde hem de CEV Şampiyonlar Ligi'nde zafer elde edeceğine olan inancını dile getirdi.

Galatasaray Daikin'e karşı 3-0'lık zaferle sonuçlanan maçın ardından konuşan Çetin, maçı izlemek için gelen taraftarlara şükranlarını sundu.

Takımın hiçbir zaman taraftar desteğinden mahrum kalmadığını vurgulayan Çetin, "İnsanların tatil gününde buraya gelip bizi bu kadar desteklemeleri çok güzel. Taraftarlarımız bizi deplasmanda da kendi evimizde de hiçbir zaman yalnız bırakmıyorlar. Bu konuda çok şanslıyız. Fenerbahçe taraftarına karşı oynamak her zaman çok zordur, onlarla birlikte oynamak ise çok güzel bir his. Bizi yalnız bırakmadıkları için çok teşekkür ediyorum. Derbi maçlar bizim için her zaman heyecan verici oluyor. Derbiden 3-0'lık net galibiyetle ayrılmak çok önemliydi." dedi.

"ÇOK ÇALIŞIYORUZ"

Milli voleybolcu, takımın lig ve CEV Şampiyonlar Ligi'nde sergilediği başarılı performansı dile getirerek, "Her sene yola çıkmadan önce koyduğumuz hedefler şampiyonluk üzerine oluyor. Bu sene de iyi bir şekilde ilerliyoruz. Nazar değmesin, çok çalışıp çok emek sarf ediyoruz. Emeklerimizin karşılığını sezon sonunda almayı çok istiyoruz. Umarım taraftarlarımızı sezon sonunda kupayla mutlu ederiz, biz de mutlu oluruz. CEV Şampiyonlar Ligi'nde ve ligde çok iyi gidiyoruz. Bunu devam ettirdiğimiz sürece iki kupa neden olmasın." şeklinde konuştu.

Cansu Çetin, Fenerbahçe'nin her alanda zirveyi hedeflediğini vurgulayarak, kulübün sadece tek bir spora odaklanmadığını, çok yönlü bir spor kulübü olduğunu belirtti. "Fenerbahçe tek branştan ibaret bir kulüp değil. Biz bir spor kulübü olarak çok çeşitli alanlarda faaliyet gösteriyoruz. Her bir branşta başarıyı hedefliyoruz ve her alanda rekabet ediyoruz. Bu büyük kulübün bir üyesi olmak benim için büyük bir şans." dedi.

"BU KADAR SEVİLDİĞİMİ HİÇ HİSSETMEDİM"

Taraftarların maç sonrası gösterdikleri sevgi dolu tepkiler üzerine de konuşan Çetin, duygularını, "Çok güzel ve özel bir his. Ben daha önce bu kadar sevildiğimi hiç hissetmedim. Sağ olsunlar hem burada hem deplasmanlarda hem de yurt dışında hep yanımızdalar. Her zaman böyle. Bana ayrı, Eda ablaya ayrı, bütün oyuncularımıza ayrı sevgi gösterisinde bulunuyorlar. Bu sevgiyle, onların desteğiyle oynamak paha biçilemez." ifadeleriyle tamamladı.