Abone Ol

Cannes’da dört sultan

Vatan gazetesi yazarı, Dizi Doktoru Oya Doğan ‘Muhteşem Yüzyıl- Kösem’in Cannes’daki lansman partisini yerinde izledi. Bakın neler yazdı?

Cannes’da dört sultan

Kösem Sultan Cannes’da düzenlenen dünyanın en büyük televizyon fuarı MIPCOM’da görücüye çıkmıştı.

Dizi onuruna önceki akşam tarihi Villa Domergue şatosunda özel bir parti düzenlendi.

650 davetlinin katıldığı partiye başrol oyuncuları Hülya Avşar, Ekin Koç, Beren Saat ve Anastasia Thsilimpou Muhteşem Yüzyıl’ın jenerik müziği eşliğinde girdi.

Kösem Sultan henüz yayınlanmadan İtalya, İspanya, Almanya ve Fransa dahil 80 ülke tarafından rezerve edilen ilk dizi oldu.

ŞIK KANKALABeren Saat, Alexander Mc Queen, Hülya Avşar ise Melih Yazgan imzalı kıyafetleriyle göz kamaştırdı. İkili gece boyunca hayli samimiydi.

Cannes'da Kösem partisi!Kösem Sultan dizisi ilk olarak Cannes’da görücüye çıkacak. Tarihi Villa Domergue’da yapılacak partide oyuncular 600 televizyon yöneticisiyle bir araya gelecek.

Muhteşem Yüzyıl-Kösem dizisinin ilk lansmanı Fransa-Cannes’daki MIPCOM televizyon fuarında yapılacak. Global Agency tarafından dünyaya pazarlanacak olan Kösem Sultan için burada bir de parti organize edilecek.

7 Ekim’de Fransız rivierasındaki tarihi Villa Domergue’da gerçekleşecek partiye dizi oyuncularından Beren Saat, Hülya Avşar, Ekin Koç gibi isimlerin yanı sıra 600 televizyon yöneticisi katılacak.

Kösem’den ilk kareler!Muhteşem Yüzyıl-Kösem dizisinin ilk fragramını önceki gün Star TV’de ekrana geldi.

Kösem Sultan’ı canlandıran 17 yaşındaki Yunan oyuncu Anastasia Thsilimpou ile Sultan Ahmed’i oynayan Ekin Koç’un yakınlaştığı sahneler dikkat çekti.

Safiye Sultan’a hayat veren Hülya Avşar da tanıtımda öne çıkan isim oldu.

İşte ithal Kösem!‘Muhteşem Yüzyıl-Kösem’ dizisi için 1,5 yıldır aranan Kösem Sultan Yunanistan’da bulundu. Lise öğrencisi Anastasia Thsilimpou binlerce genç kız arasından rolü kaptı.

7 yaşındaki Yunan oyuncu Anastasia Thsilimpou dizide Kösem Sultan’ın ilk gençlik yıllarını canlandırıyor. Deneme çekimlerinde başarılı performansıyla diğer adaylar arasından sıyrılan Thsilimpou Yunanistan’da da oyunculuk yapıyor.

‘Sultan Ahmed’ karakterini oynayan Ekin Koç’la kamera karşısına geçen oyuncu, ‘Kösem’ karakteri için Türkçe öğrenmeye başladı.

Lise üçüncü sınıf öğrencisi olan Anastasia Thsilimpou rolünü 9. bölümden sonra Beren Saat’e devredecek.

İSİM BENZERLİĞİAnastasia Thsilimpou’nun gençliğini oynayacağı Kösem Sultan’ın da Müslüman olmadan önceki ismi Anastasia’ydı. İsim benzerliği ilginç bir tesadüf oldu.

Oya Doğan / Vatan