Abone Ol

Sevda Demirel'den canlı yayında şok itiraf: TV kanalının yapımcısı ikinci karım ol dedi

Oyuncu ve model Sevda Demirel bugün, Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘Renkli Sayfalar’ programına konuk oldu.

TV kanalının yapımcısı ikinci karım ol dedi

Uzun zamandır oyunculuk ve modellik sektöründen uzak kalan Sevda Demirel, canlı yayında yaşadığı zorlukları anlattı.

Yaşadığı zorlukları gözyaşları içinde anlatan Demirel, kendisine ahlaksız tekliflerde bulunulduğunu söyledi.
“O kadar bunaldım ki, o kadar mutsuzum ki, neredeyse tedavi göreceğim. Sinir sistemim çok bozuldu. Ben kendi ülkemde artık sağlıklı yaşayamıyorum. Bayrağımı çok seviyorum, Atatürk’ümü çok seviyorum ama insanların zihniyetinden nefret ediyorum. Yani o kadar taciz edildim ki, 16 yaşımdan bu yana tacize uğruyorum. Ben şu an 44 yaşındayım ve hala bu tacizleri yaşıyorum. Zamanında bir takım mesleğim adına verdiğim pozlardan dolayı o pozları profesyonellik olarak düşünmeyip, ‘bu kadın benim olmalı' hırsıyla bir takım yapımcılar, televizyoncular, kanal sahipleri vs. o dönem benim işlerimi baltalayanlar hep ‘hayır’ dediğim erkekler oldu. Benim hayatımı mahvettiler.

ADAMLARA ‘HAYIR’ DEDİKÇE…

Ben uzun zamandır bir şey yapamıyorum. Dergilere kapak olduğum dönemlerde iş sebebiyle beni çağırıp da bambaşka şeyler teklif ediyorlardı ve benim midem kalkıyordu bu insanlardan. Benim hiç bir erkek dayanağım olmadı bu hayatta. Geri çekilmek zorunda kaldım. Ben o adamlara ‘Hayır’ dedikçe bütün iş olanaklarım kapandı. ‘Evet’ demem gerekiyordu, çünkü bikinili açık seçik poz veriyordum. O pozlardan yola çıkıp bütün hayatımı o şekilde yaşadığını zannediyorlar. Ben bikiniyle mayoyla evde gezmiyorum kardeşim, o benim işimin uzantısıydı. Onu yapıp o şekilde sahne teklifleri alıyordum.

“İSMİNİ AÇIKLAYACAĞIM!”

Bir televizyon kanalına gittim ‘spor haberlerini sen sunacaksın gel' dediler, ben de gittim. Tekrar mesleğimle önde olurum dedim. Görüşmeye gittim her şey çok güzeldi, her şey çok mantıklı gidiyordu ertesi gün beni aradılar sabahın erken bir saatinde bana yapımcı ‘ikinci karım olur musun’a getirdi lafı. Ben de ona mesaj attım ‘Lanet olsun, seninle o kadar iyi arkadaştık sen demi’ dedim. Bu kişi benim arkadaşımdı. Bu kişi beni daha fazla kızdırırsa ismini açıklayacağım. Bu kişi evli ve çocuklu biri. Bu tip şeyleri başkalarına da yaparsan eğer birinden duyarsam bu şekilde bir olay yaptığını seni ele vereceğim. Bütün mesajlarını konuşmalarını ele vereceğim, her yerde söyleyeceğim’ dedim”