Abone Ol

Canlı Yayında SADAT Reklamı Kılıçdaroğlu'nun tepesini attırdı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı TV100 yayınına reklam veren SADAT’a yanıt verdi.

Canlı Yayında SADAT Reklamı Kılıçdaroğlu'nun tepesini attırdı

Kılıçdaroğlu Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “O az kalmış aklınızı alırım sizin, paramiliter artıkları, siz kimi tehdit ediyorsunuz!” ifadesini kullandı

Kılıçdaroğlu'nun açıklama yaptığı sırada SADAT reklamının ekranlara yansıması tartışmaları beraberinde getirdi. Olay sosyal medyanın da gündemine damga vururken Kılıçdaroğlu sabah saatlerinde sert sözlerle tepki gösterdi. Kanaldan yapılan açıklamada ise reklam servisinin "böylesine politik göndermeleri ve entrikal incelikleri bilmediği" belirtilerek "Yayın yönetim durumu farktettiği an müdahalede bulundu. Reklam kaldırıldı. Program tekrarında da yer verilmedi" ifadeleri kullanıldı.

NE OLMUŞTU?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun gazeteci Uğur Dündar'a konuk olduğu TV100 ekranlarında, Kılıçdaroğlu'nun paramiliter bir kuruluş olmakla suçladığı SADAT’ın reklamı verildi.

Uğur Dündar, sosyal medyada gelen tepkilerin ardından Twitter hesabından, "Programın içine alınan reklâmlar konusunda hiçbir bilgim, ilgim yok. Reklâm bölümü bir aydır kullanılan Sadat reklamını, yaklaşık 3 saati bulan bizim programın yayınında sadece 8 saniye kullanmış. Televizyon yönetiminin müdahalesiyle kaldırılmış. Ve tekrar ekrana getirilmemiş." açıklamasını yaptı.