Abone Ol

Canlı yayında olay!!! İlişki bilirkişisi İlhan Uçkan stüdyoyu neden terketti?

Kanal D'nin ele avuca sığmaz sabah programı Dobra Dobra'da yine hareketli saatler yaşandı. Programa konuk olarak Pınar Altuğ'un sevgilisi Yağmur Atacan ile kadın erkek ilişkileri konusunda kendisini uzman ilan eden İlhan Uçkan katıldı.

Canlı yayında olay!!! İlişki bilirkişisi İlhan Uçkan stüdyoyu neden...

Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan'ın ilişkilerini hangi akademik sıfatla yorumladığı bilinmeyen İlhan Uçkan'ın bu ilişki hakkında Milliyet gazetesinde yazdıkları okununca Yağmur Atacan'ın ilhan Uçkan'ı yumuşak karnından vuran sorusu geldi. Uçkan'ın yazılarında Pınar Altuğ'un sevgililerinin biribirinin fiziksel özelliklerini taşıdıkları belirtiliyordu. Yağmur Atacan böyle bir yazıyı ilk kez duyduğunu belirterek İlhan Uçkan'a "bu yazıları yazarken Pınar ile görüşüp görüşmediklerini" sordu.

İlhan Uçkan da görüşmeye gerek olmadığını, medyada çıkan haberler üzerinden bu yorumu yaptığını söyleyince Yağmur Atacan'ın İlhan Uçkan'ı etkisiz hale getiren sorusu geldi "siz kimsiniz ki bu yazıları yazıyorsunuz" deyince İlhan Uçkan buna verecek bir yanıt bulamadı. Lafı ağzında dolaştıran İlhan Uçkan sinirlenmeye başladı. Programın diğer sunucusu Müge Anlı da İlhan Uçkan'ı sinirlendirici bir soru yöneltince İlhan Uçkan bu ortama daha fazla dayanamayıp stüdyoyu terk etti.

Hangi akademik kariyerle bu programa çıkıp kadın erkek ilişkileri konusunda yorum yaptığı ve yapacağı bilinmeyen İlhan Uçkan'ı stüdyoya geri döndürme çağrıları sonuçsuz kaldı.

habervizyon.net