Abone Ol

Canlı yayında Müslüm Gürses Ela'nın sivri dilini nasıl törpüledi?

Geçtiğimiz haftaki elemeler sırasında jüri üyeleriyle birbirine giren Ela'ya tepkisini, "Haftaya senin o sivri dilini törpüleyeceğim" diyerek gösteren ünlü şarkıcı Müslüm Gürses bu hafta stüdyoya elinde törpüyle geldi.

Canlı yayında Müslüm Gürses Ela'nın sivri dilini nasıl törpüledi?

atv'nin ilgiyle izlenen yarışma programı 'Profesyonel'in önceki akşam yayınlanan bölümüne yine sivri dilli yarışmacı Ela damgasını vurdu. Geçtiğimiz haftaki elemeler sırasında jüri üyeleriyle birbirine giren Ela'ya tepkisini, "Haftaya senin o sivri dilini törpüleyeceğim" diyerek gösteren ünlü şarkıcı Müslüm Gürses bu hafta stüdyoya elinde törpüyle geldi.

MAHALLE ŞARKICISI

Ela şarkısını söyledikten sonra ona, "Çıkart o sivri dilini de törpüleyeyim" diye takılan Gürses, hırçın yarışmacının performansını, "Mahalle şarkıcısı gibi şarkı söylüyorsun. Şarkıyı söylerken hiçbir özen göstermiyorsun" diyerek eleştirdi. Bu sözlere kayıtsız kalamayan Ela, Gürses'e şöyle cevap verdi: "Siz nasıl bana mahalle şarkıcısı dersiniz! Çok ayıp! Size hiç yakıştıramadım. Şu anda bu yarışmada karşınızda durmaktan hicap duyuyorum."

ÖP BABANIN ELİNİ!

Tartışmanın uzaması üzerine devreye giren haftanın konuk jüri üyesi İlhan Şeşen Ela'ya, "Müslüm Gürses sadece ne kadar özensiz şarkı söylediğini vurguluyor. Sanki mahallede şarkı söylüyormuş gibi özensiz olduğunu dile getiriyor" dedi. Bunun üzerine Gürses Ela'ya "Öp bakalım babanın elini" dedi. Ela'nın bu talebi yerine getirmesiyle, ikili arasındaki tartışma sona erdi.