Abone Ol

Canlı yayında cinsel organ gösterme davası!!! Mehmet Ali Erbil'e 1 yıl hapis istendi!!!

ATV'de ekrana gelen 'Ya şundadır ya bunda' programında, Hilmi adındaki şov görevlisinin pantolonunu indirerek cinsel organının görünmesine neden olduğu iddia edilen Mehmet Ali Erbil hakkında dava açıldı.

Canlı yayında cinsel organ gösterme davası!!! Mehmet Ali Erbil'e 1 yıl...

Televizyonda canlı olarak yayımlanan "Ya Şundadır Ya Bunda" isimli eğlence programında, görevli bir elemanın pantolonunu indirerek cinsel organının görünmesine neden olan Mehmet Ali Erbil hakkında "hayâsızca hareketlerde bulunmak" suçundan 1 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

'Bundan sorumluydu'
İstanbul Cumhuriyet Savcılığı tarafından açılan davanın iddianamesinde, Manisa Barosu Çocuk Hakları Komisyonu üyesi Avukat Tülin Çevik Turbil müşteki olarak yer aldı. Sanatçıların birçok insanın örnek aldığı kişiler olduğu belirtilen iddianamede, bu tür aksaklıkların olabileceğini sunucunun dikkate alması gerektiği, ancak buna uyulmadığı belirtildi.
İddianamede ayrıca, Mehmet Ali Erbil'in, canlı yayında yaşanılan olayın bir iş kazası olduğunu söylediği belirtildi.
Uzun çamaşır giyilse dahi bu tür olayla karşılabileceği ifade edilen iddianamede, "Elemanlara bir tulum giydirilip bunun önüne geçmek mümkündür" denildi.
Bu tür bir riske karşı sorumlu olduğu ifade edilen sunucu Erbil hakkında savcı, TCK'nın 225/1 maddesi gereğince "hayâsızca hareketlerde bulunmak" suçundan 6 ay ile 1 yıla kadar hapis talebiyle dava açtı. Davanın görülmesine önümüzdeki günlerde İstanbul Sulh Ceza Mahkemesi'nde başlanacak.